Αν κάποιος βρεθεί στο backstage μιας επίδειξης, είναι εξαιρετικά πιθανό να μην καταφέρει να καταλάβει πως μπορεί να λειτουργεί αυτό το θέαμα με την πρώτη ματιά! Μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών είναι σε διαρκή κίνηση, καταλαμβάνοντας κάθε γωνία, επιφάνεια ή καθρέφτη. Ωστόσο, αυτό που αρχικά μπορεί να φανεί κάπως χαοτικό, είναι στην πραγματικότητα οργανωμένο μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια, σαν αποτέλεσμα πολλών meetings και προσωπικής σκέψης… Οι οδηγίες καταλήγουν να είναι απόλυτα σαφείς, κάθε ένας γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και έτσι η προετοιμασία ξεκινάει!

Αυτό ισχύει για κάθε runway show. Αλλά πριν ένα πραγματικά σπουδαίο, το αισθάνεσαι στην ατμόσφαιρα. Τα νυφικά της Hellenic Vintage collection βγαίνουν από τους σάκους τους, μεταμορφώνοντας το χώρο με τη χαρακτηριστική τους αισθητική. Οργανωμένα σε τμήματα, ανά μοντέλο, είναι έτοιμα να παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό.

Είναι γνωστό ότι τα μοντέλα δείχνουν πανέμορφα ακόμα και πριν την ετοιμασία τους, αλλά υπάρχει κάτι μαγικό όταν παρακολουθείς τις γυναίκες να ετοιμάζονται. Τα μαλλιά τους αρχίζουν να σχηματίζουν ελαφριές μπούκλες, τα μάτια και τα χείλια τους τονίζονται.. Ξαφνικά ένα μοντέλο που έχει σχεδόν ετοιμαστεί περνάει από δίπλα σου, κάνοντας το κεφάλι σου να γυρίσει υπνωτισμένο. Τα φλας των φωτογράφων αστράφτουν προς το μέρος του, ενώ η συγχρονισμένη προετοιμασία συνεχίζεται στους ίδιους ρυθμούς.

Τα μοντέλα ξεκινούν να φοράνε κοσμήματα και στολίζονται με μικρά αντικείμενα τέχνης στις αποχρώσεις του χρυσού. Τα κοσμήματα της Thallo είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για τη Hellenic Vintage Collection. Είναι εμπνευσμένα από την ελληνική φύση και το ελληνικό «θέρος» και όπως και τα φορέματα της συλλογής, εντελώς χειροποίητα. Κοσμήματα είτε σε σύγχρονες λιτές γραμμές, είτε σκαλισμένα σε χρυσό.

Οι εμφανίσεις των μοντέλων ολοκληρώνονται με λουλούδια από το Floral Zantzos. Ο Μάξιμος Ζάντζος θεωρείται περισσότερο καλλιτέχνης, παρά ανθοκόμος. Τα μοντέλα ξεκινούν να φοράνε τα στεφάνια του από λουλούδια σε έντονα χρώματα και να κρατούν όμορφες ανθοδέσμες στα ίδια χρώματα, τελειοποιώντας το νυφικό look!


Τα νεαρά μοντέλα μοιάζουν να έχουν μετατραπεί σε πραγματικές νύφες. Χαζεύουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη και παίζουν με τις φούστες τους. Τα φλας των φωτογράφων τραβούν την προσοχή σε διαφορετικά σημεία, αιχμαλωτίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

Ο σχεδιαστής VG Zolotas δίνεις τις τελικές οδηγίες και ενθαρρύνει τους πάντες να το απολαύσουν! It’s showtime!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Andy Van Rose | ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ: Atelier Zolotas
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Thallo | ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ & ΜΠΟΥΚΕΤΑ: Floral Zantzos

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *