Όταν τον γνώρισα

Η γνωριμία μας ήταν εντελώς τυχαία και συνέβη σε ένα νυχτερινό μαγαζί στο Ρέθυμνο, το 2010. Ήμουν εκεί με την κολλητή μου την Ρένα, που σήμερα είναι η κουμπάρα μας! Από τότε ξαναβρεθήκαμε πάλι τυχαία, μετά από τρεις μήνες, το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Κρατήσαμε επαφή, αλλά εγώ έπρεπε να φύγω για ένα μεγάλο ταξίδι δύο μηνών, που είχα ήδη κανονίσει στην Ασία! Μόλις γύρισα από την Ταϋλάνδη, το Βιετνάμ και το Χονγκ Κονγκ ξεκινήσαμε πια να βγαίνουμε!


Η πρόταση γάμου

Η πρόταση έγινε το 2014. Εγώ μόλις είχα γυρίσει στην Ελλάδα μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι ενός μήνα και ήμουν απίστευτα κουρασμένη! Ο Γιάννης είχε κανονίσει μια όμορφη βραδιά στο σπίτι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια μου, που ήταν την προηγούμενη ημέρα. Ήμασταν λοιπόν οι δυο μας στο σπίτι, μπροστά στο τζάκι, όταν έπεσε στο ένα του γόνατο και μου ζήτησε να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί! Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου, στο εκκλησάκι της Υπαπαντής, στο παραδοσιακό χωριό Αρχανών στην Κρήτη.

Η μαγεία στις λεπτομέρειες

Το ύφος του γάμου ήταν traditional – chic και τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το λευκό και το χρυσό. Χαρακτηριστικό ήταν και το ξύλινο στοιχείο, όπως ο ξύλινος κορμός για το δίσκο και τα ξύλινα-χρυσά στέφανα από το Atelier Zolotas.

Η ανθοδέσμη μου ήταν ολόλευκη, με τριαντάφυλλα, ορχιδέες και άλλα λουλούδια, ενώ για το στολισμό επιλέξαμε λευκά και σομόν τριαντάφυλλα και γυψοφύλλη (baby’s-breath).

Οι λεπτομέρειες που ξεχωρίζω ήταν ο στολισμός της εκκλησίας που ήταν σαν από όνειρο και οι χρυσές κούπες σαν center pieces!

Η καλύτερη απόφαση που πήρα σε σχέση με το γάμο μου.. και η χειρότερη!

Η ημερομηνία του γάμου ήταν ίσως η χειρότερη απόφαση που πήραμε, ελλείψει άλλων επιλογών. Μας άγχωσε πολύ ο καιρός και η πιθανότητα βροχής, καθώς το μυστήριο και η δεξίωση έγιναν κατά βάση σε εξωτερικό χώρο!

Αν διάλεγα την αγαπημένη μου στιγμή…

Η στιγμή που έφτασα στην εκκλησία μαζί με την οικογένεια μου,  υπό τη μουσική συνοδεία κρητικής μουσικής και αντίκρισα τους αγαπημένους μου συγγενείς και φίλους που είχα να δω για καιρό!

Αν έδινα μια συμβουλή σε μια μέλλουσα νύφη…

Να συνεργαστεί με κάποιον wedding planner. Θα κάνει τη ζωή της πολύ πιο εύκολη!

Το δικό μου νυφικό

Το νυφικό μου ήταν τέλειο! Minimal, απόλυτα σικάτο και απέπνεε ελληνικότητα.

Η εμπειρία από το Atelier Zolotas είναι αξέχαστη. Έχω μόνο θετικά λόγια να πω και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω έναν έναν! Τη γλυκύτατη Θεοδώρα στην υποδοχή, που ήταν πάντα πρόσχαρη και εξυπηρετική, την κα Μελίνα και τις μοδίστρες, τις οποίες ελπίζω να μην ταλαιπώρησα πολύ με τις πρόβες, την κυρία Μαρία για τις καταπληκτικές μπομπονιέρες που έφτιαξε για εμάς και φυσικά το σχεδιαστή, VG Zolotas, ο οποίος είναι ένας ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ και ένας πολύ ωραίος άνθρωπος!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παρακάτω συντελεστές και φίλους, που με τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν όσα φαντάστηκα και ονειρεύτηκα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: HannaMonika Wedding Photography | VIDEOGRAPHER: Κώστας Χανιωτάκης | ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΟΥ: Atelier ZolotasPhilly’s Dress | ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΥΦΗΣ: Max & Co ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ: Rococo MAKEUP ARTIST: Άντζελα Ντελή | HAIRSTYLIST: Γιάννης Χρειασιδάκης – Μπικουτί | WEDDING CEREMONY: Κτήμα Αναδρομές | ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Χανάγια | ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ: Atelier Zolotas | ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ: Atelier Zolotas |
ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ: Κτήμα Αναδρομές | ΣΤΕΦΑΝΑ: Atelier Zolotas | BRIDESMAID & FLOWER GIRL DRESSES: Monsoon | WEDDING DJ: Martis Panagiotis | MUSIC PLAYERS: Γιώργος Λεγάκης και ορχήστρα Artist: Πάνος Καλίδης