Όταν τον γνώρισα

Με το Θοδωρή γνωριστήκαμε πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ δουλεύαμε μαζί στην προηγούμενη δουλειά μας! Η σχέση μας ξεκίνησε πολύ γρήγορα και εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο!

 

Η πρόταση γάμου

Έγινε στο αγαπημένο μας σημείο για βόλτα, το οποίο βρίσκεται στο Καβούρι! Ο Θοδωρής είχε κανονίσει για τους γονείς του ένα ταξίδι στην Πάτρα την επόμενη μέρα, για να γνωριστούν με τους δικούς μου! Ο γάμος μας πραγματοποιήθηκε στη Χίο τον Ιούλιο του 2016, στον Άγιο Ισίδωρο Συκιάδας!

Αν διάλεγα την αγαπημένη μου στιγμή…

Θα ήταν η άφιξή μου στην εκκλησία με καΐκι, συνοδευόμενη από το μπαμπά μου, να βλέπω τον κόσμο από μακριά να με περιμένει!

Η μαγεία στις λεπτομέρειες

Το στυλ του γάμου ήταν μποέμ- ρομαντικό! Τα λουλούδια της ανθοδέσμης μου ήταν μεικτά, με έντονα χρώματα! Ο στολισμός ακολούθησε την ίδια χρωματιστή λογική με χρώματα όπως το πορτοκαλί, το ροζ, το κόκκινο, το λιλά και το μπεζ. Ήθελα κάτι πέρα από το κλασικό λευκό!

Η καλύτερη απόφαση που πήρα σε σχέση με το γάμο μου.. και η χειρότερη!

Η καλύτερη ήταν να κάνουμε το γάμο μας εκτός της Αθήνας, στο νησί της Χίου, με λίγους και καλούς φίλους! Η χειρότερη ήταν η αρχική επιλογή dj, ο οποίος μας ακύρωσε και έπρεπε την τελευταία στιγμή να βρούμε άλλον!

Αν έδινα μια συμβουλή σε μια μέλλουσα νύφη…

Να μην αναλωθεί πολύ στο ψάξιμο! Όσο μικρότερο το διάστημα της προετοιμασίας, τόσο λιγότερο θα σπαζοκεφαλιάσει!


Το δικό μου νυφικό

Όλοι ενθουσιάστηκαν από το νυφικό μου γιατί ήταν μοναδικό… εξάλλου το διάλεξα λόγω της ιδιαιτερότητας του design του. Επίσης εκτίμησα το φιλόξενο περιβάλλον του Atelier Zolotas, καθώς και την προσιτή τιμή!
Τη μέρα του γάμου μου ένιωθα πραγματικά όμορφη και μακάρι να μπορούσα να το ξαναφορέσω! Εφάρμοζε τέλεια επάνω μου!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παρακάτω συντελεστές και φίλους, που με τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν όσα φαντάστηκα και ονειρεύτηκα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: Φλιούκας Τόλης | ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΟΥ: Atelier Zolotas – Aslia Dress
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΥΦΗΣ: Kokos Shoes | ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ: Ted Baker | MAKE-UP ARTIST: Κυριακή Επιτροπάκη | HAIRSTYLIST: Λίτσα Κασάμπα
ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΕΛΕΤΗ: Άγιος Ισίδωρος Συκιάδας, Χίος | WEDDING PLANNER: Νίκη Γλύκα
ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Ειρηνέλλα Κανδηλίδη | ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Comme il fault |
ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ: Ρίζικο Κάμπος Χίου | CATERING: Μπάμπης Θεοχάρης