Όταν  τον γνώρισα

Με το Θοδωρή γνωριζόμαστε από την παιδική μας ηλικία. Ερωτευτήκαμε αφού τελειώσαμε τις σπουδές μας και ενώ είχαμε επιστρέψει και οι δύο στο μέρος που μεγαλώσαμε!


Η πρόταση γάμου

Συνέβη στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Σε ένα μικρό παραδοσιακό δωμάτιο, μου έκανε πρόταση γάμου την ημέρα της γιορτής μου! Παντρευτήκαμε στο εξωκλήσι της Παναγίας στο Νερατζιώνα του Κάμπου Βοιών, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η μαγεία στις λεπτομέρειες

Το στυλ του γάμου ήταν Vintage & Rustic, ενώ υπήρχαν πολλά  DIY στοιχεία. Χρωματικά κυριαρχούσε το λευκό, με λεπτομέρειες από μωβ αμάραντο, λινάτσα και σπάγκο.

Η ανθοδέσμη μου αποτελούταν από baby’s breath (γυψοφύλλη), αμάραντο και σεμπρεβίβα.

Η λεπτομέρεια που ξεχωρίζω είναι η διακόσμηση των τραπεζιών! Πάνω σε ένα κομμάτι λινάτσας ήταν τοποθετημένα λευκά χειροποίητα σεμεδάκια που ενίσχυαν το vintage χαρακτήρα και μικρά μεταλλικά κασπώ με λουλούδια!

Επιπλέον υπήρχε photobooth, αποτελούμενο από μια τεράστια κορνίζα και ένα κρεμάμενο από το δέντρο καφάσι με ψάθινα καπέλα. Εκτός από ξεχωριστό, εξελίχθηκε και σε πολύ διασκεδαστικό για τους καλεσμένους σημείο της δεξίωσης!


Η καλύτερη απόφαση που πήρα σε σχέση με το γάμο μου.. και η χειρότερη!

Η καλύτερη ήταν που, με την πολύτιμη βοήθεια από τις φίλες μου, πολλά κομμάτια του γάμου ήταν homemade (διακόσμηση, προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ), το οποίο έδωσε ένα πραγματικά ιδιαίτερο και προσωπικό ύφος!

Αν διάλεγα την αγαπημένη μου στιγμή…

Μη μου ζητάτε να διαλέξω μια! Είναι όλες κομμάτια μιας γλυκιάς ανάμνησης και μιας πολύ όμορφης γιορτής!

Αν έδινα μια συμβουλή σε μια μέλλουσα νύφη…

Να είναι χαλαρή και να απολαύσει την κάθε στιγμή του γάμου της! Και το πιο σημαντικό, να κάνει τις επιλογές που αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν εκείνη και να μέλλοντα σύζυγό της!

Το δικό μου νυφικό

Πιστεύω πως ήταν η ιδανική επιλογή, καθώς με έκανε να αισθάνομαι απίστευτα άνετα και πάνω απ’όλα ήμουν ο εαυτός μου μέσα σε αυτό.. Ακόμα και τώρα που το κοιτάω στις φωτογραφίες του γάμου, μου προκαλεί το ίδιο όμορφο συναίσθημα όπως τότε!Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παρακάτω συντελεστές και φίλους, που με τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν όσα φαντάστηκα και ονειρεύτηκα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ:  Bασίλης Αδαμόπουλος | VIDEOGRAPHER:  Δημήτρης Γιαννάκας
ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΟΥ: Atelier Zolotas – Andromeda dress | ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: Angela Rapti
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ: ΝΑΚ  | MAKEUP ARTIST:  Μαρίλη Μινόπετρα | HAIRSTYLIST: Ξένια Περιβολάρη
WEDDING CEREMONY: Eξωκλήσι Παναγίας, Νερατζιώνας Κάμπου Βοιών 
WEDDING DJ: Άκης Κουλογεωργίου | CATERING: Η Νεράιδα