Το Νοέμβριο του 2016, οι μέλλουσες νύφες της Κύπρου είχαν την ευκαιρία να κλείσουν το προσωπικό τους ραντεβού και να γίνουν μέρος του πρώτου Trunk Show μας στη Κύπρο, το οποίο έφερε σε πέρας η εξειδικευμένη ομάδα του Atelier Zolotas!

Το Trunk Show άνοιξε τις πόρτες του και τις υποδέχτηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και για τρεις ημέρες, σε μια έπαυλη μοναδικής αισθητικής στην καρδιά του Δάσους Αδελφοί στα Καννάβια Λευκωσίας!

Ολόκληρη η «Hellenic Vintage» Collection ήταν διαθέσιμη για να τη δοκιμάσουν και φυσικά, να κάνουν την παραγγελία του νυφικού τους! Για πρώτη φορά, είχαμε τη χαρά να παρουσιάσουμε την ολοκαίνουργια συλλογή της Hellenic Vintage “Crop Top” !

Οι μέλλουσες νύφες μοιράστηκαν την εμπειρία με τους εκλεκτούς τους ανθρώπους σε μια ονειρεμένη και άκρως νυφική ατμόσφαιρα!

Για όλους εμάς ήταν μεγάλη χαρά να ανοίξουμε το σπίτι μας για να μοιραστούν το όνειρο του γάμου τους μαζί μας και να γίνουμε μέρος της μεγάλης τους ημέρας !

Εκ μέρους του σχεδιαστή, VG Zolotas και ολόκληρης της ομάδας του Atelier, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους από την Κύπρο για τη θερμή τους υποδοχή, με την υπόσχεση να την επισκεφτούμε πάλι σύντομα!

Μέχρι την επόμενή μας συνάντηση…
Atelier Zolotas