Στο Atelier Zolotas αγαπάμε το καλοκαίρι. Και ζώντας στην Ελλάδα, πως θα μπορούσαμε να μην το κάνουμε; Μας ρωτάνε συχνά για το styling που προτείνουμε στις νύφες μας, που να ταιριάζει στον boho χαρακτήρα των νυφικών του οίκου. Και αλήθεια, υπάρχει κάτι πιο καλοκαιρινό και ελκυστικό από μαλλιά που σχηματίζουν πλεξούδες;

Τους δίνουμε αβίαστα την ψήφο μας επειδή δείχνουν ανέμελα, έχουν ρομαντική αύρα και αποτελούν ένα πραγματικά ευέλικτο και ανάλαφρο χτένισμα.

Το βλέπουμε όλο και συχνότερα σε εμφανίσεις πάνω στο κόκκινο χαλί και είναι σταθερά αγαπημένη επιλογή των σχεδιαστών στις διεθνείς πασαρέλες. Ιστορικά, στον ελληνικό χώρο θα τις εντοπίσουμε ταξιδεύοντας χιλιάδες χρόνια πίσω, στις ελληνικές Καρυάτιδες. Από τότε, αυτό που εντυπωσιάζει είναι το πόσο εύκολα μπορούν να προσαρμοστούν στο προσωπικό στυλ της κάθε νύφης.

Όταν έρθει η ώρα να επιλέξεις το δικό σου χτένισμα, οι επιλογές που υπάρχουν σε νυφικά χτενίσματα με πλεξούδες δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη. Μπορεί να σχηματίζουν στεφάνι γύρω από το κεφάλι, να καταλήγουν σε κότσο, να ξεκινούν σαν γαλλική πλεξούδα, να είναι το γνωστό πλέον σε όλες ψαροκόκκαλο και τόσα άλλα! Επιπλέον, οι πλεξούδες μπορεί να είναι διακοσμημένες με λουλούδια, ακόμη και κοσμήματα και τις λατρεύουμε όταν συνδυάζονται με ένα στεφάνι από λουλούδια!

Τις αγαπάμε ακόμα κι όταν δείχνουν ατημέλητες και χαλαρές. Ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών και αναδεικνύουν καταπληκτικά τα μαλλιά με ανταύγειες.

Οι πλεξούδες είναι σταθερή αξία και πάντα θα μας θυμίζουν ηλιόλουστες ημέρες!