Έκανες ποτέ τη σκέψη “Θέλω να παντρευτώ δίπλα στη θάλασσα”; Πιθανότατα ναι, ειδικά αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά σου και κανείς δεν θα σε ρωτήσει για ποιο λόγο θα επέλεγες το θαλασσινό σκηνικό.

Στην Ελλάδα ένα ζευγάρι μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε τόσα νησιά το ιδανικό για το νησιώτικο γάμο του. Επιπλέον, πολλές είναι οι επιλογές για εκείνους που θέλουν να παντρευτούν κοντά στη θάλασσα -μένοντας στην πρωτεύουσα, αλλά και για τους τυχερούς που κατοικούν σε παραθαλάσσια μέρη, σε διαφορετικές ελληνικές πόλεις.

Εδώ που τα λέμε, η ακρογιαλιά είναι η πεμπτουσία της ελληνικότητας. Είναι στο dna και στον αέρα που οι Έλληνες θέλουν να αναπνέουν. Και για τους περισσότερους, είναι το μέρος που έχουν συμβεί οι ωραιότερες αναμνήσεις τους. Επιπλέον, το πάρτυ στην παραλία και οι καλοκαιρινές νύχτες είναι πολυαγαπημένες καταστάσεις.

Ακόμα και αν μια μέλλουσα νύφη δεν μπορεί να επιλέξει ένα γάμο στη θάλασσα, πιθανότατα ονειρεύεται ένα νυφικό που να θυμίζει καλοκαίρι! Το νυφικό Hera είναι μια ιδανική περίπτωση ενός αιθέριου boho νυφικού που μοιάζει καλοκαιρινό και ανεπιτήδευτο.

Το νυφικό Hera ανήκει στη Hellenic Vintage Crop Top, την πιο καλοκαιρινή συλλογή που έχει σχεδιαστεί από το Atelier Zolotas (μέχρι την επόμενη, ασφαλώς). Το νυφικό αυτό λατρεύει την κίνηση. Έχοντας ραφτεί πάνω σε ύφασμα από δίχτυ, από καθαρό βαμβάκι, εκτός από το διακριτικό εφέ διαφάνειας, προσφέρει δροσιά κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Επιπλέον, είναι ραμμένο αποκλειστικά στο χέρι, με εντυπωσιακό κέντημα από βελονάκι!

Στο ραντεβού σου στο Atelier Zolotas, μην παραλείψεις να πειραματιστείς κάνοντας ποικίλους συνδυασμούς με διαφορετικές φούστες, δημιουργώντας το δικό σου μοναδικό look! Η ευελιξία στους διαφορετικούς συνδυασμούς είναι από τους κύριους λόγους για τους οποίους η συλλογή έχει γίνει γνωστή!

Βρες το δικό σου και κάνε το νυφικό σου να θυμίζει καλοκαίρι!