Έκανες ποτέ τη σκέψη “Θέλω να παντρευτώ δίπλα στη θάλασσα”; Πιθανότατα ναι, ειδικά αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά σου και κανείς δεν θα σε ρωτήσει για ποιο λόγο θα επέλεγες το θαλασσινό σκηνικό.

Στην Ελλάδα ένα ζευγάρι μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε τόσα νησιά το ιδανικό για το νησιώτικο γάμο του. Επιπλέον, πολλές είναι οι επιλογές για εκείνους που θέλουν να παντρευτούν κοντά στη θάλασσα -μένοντας στην πρωτεύουσα, αλλά και για τους τυχερούς που κατοικούν σε παραθαλάσσια μέρη, σε διαφορετικές ελληνικές πόλεις.

Εδώ που τα λέμε, η ακρογιαλιά είναι η πεμπτουσία της ελληνικότητας. Είναι στο dna και στον αέρα που οι Έλληνες θέλουν να αναπνέουν. Και για τους περισσότερους, είναι το μέρος που έχουν συμβεί οι ωραιότερες αναμνήσεις τους. Επιπλέον, το πάρτυ στην παραλία και οι καλοκαιρινές νύχτες είναι πολυαγαπημένες καταστάσεις.

Ακόμα και αν μια μέλλουσα νύφη δεν μπορεί να επιλέξει ένα γάμο στη θάλασσα, πιθανότατα ονειρεύεται ένα νυφικό που να θυμίζει καλοκαίρι! Το νυφικό Hera είναι μια ιδανική περίπτωση ενός αιθέριου boho νυφικού που μοιάζει καλοκαιρινό και ανεπιτήδευτο.

Το νυφικό Hera ανήκει στη Hellenic Vintage Crop Top, την πιο καλοκαιρινή συλλογή που έχει σχεδιαστεί από το Atelier Zolotas (μέχρι την επόμενη, ασφαλώς). Το νυφικό αυτό λατρεύει την κίνηση. Έχοντας ραφτεί πάνω σε ύφασμα από δίχτυ, από καθαρό βαμβάκι, εκτός από το διακριτικό εφέ διαφάνειας, προσφέρει δροσιά κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Επιπλέον, είναι ραμμένο αποκλειστικά στο χέρι, με εντυπωσιακό κέντημα από βελονάκι!

Στο ραντεβού σου στο Atelier Zolotas, μην παραλείψεις να πειραματιστείς κάνοντας ποικίλους συνδυασμούς με διαφορετικές φούστες, δημιουργώντας το δικό σου μοναδικό look! Η ευελιξία στους διαφορετικούς συνδυασμούς είναι από τους κύριους λόγους για τους οποίους η συλλογή έχει γίνει γνωστή!

Βρες το δικό σου και κάνε το νυφικό σου να θυμίζει καλοκαίρι!

2 Σχόλια

Ηρώ Καλλιγά

Καλημέρα σας,

Λέγομαι Ηρώ Καλλιγά και παντρεύομαι φέτος, 27 Αυγούστου στην Κεφαλονιά. Θα ήθελα να μάθω την τιμή του crop top νυφικού Hera. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν είναι δυνατή η αγορά του χωρίς να χρειαστεί να έρθω στο ατελιέ, με μόνες τις διαστάσεις που θα σας δώσω. Είμαι wedding planner και η εργασία μου δεν μου επιτρέπει ταξίδια τους θερινούς μήνες. Αν χρειαστεί τροποποιήσεις, θα τις κάνω εδώ στο νησί.

Αναμένω νέα σας.

Ευχαριστώ πολύ.

Reply
atelier zolotas

Σας έχουμε απαντήσει στο email σας! Η ώρα η καλή και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στον οίκο μας!

Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This form collects your contact details so that we can we can contact you.
We will process your data according to our Privacy Policy.
You may withdraw this consent at any time by contacting us at info@atelierzolotas.com.