Μετά το πρώτο Trunk Show στην Κύπρο, νιώσαμε ότι σίγουρα οφείλουμε ένα στις νύφες της Θεσσαλονίκης! Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο, στο Trunk Show οι μέλλουσες νύφες κλείνουν το προσωπικό τους ραντεβού κι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από ολόκληρη τη νυφική συλλογή, έχοντας μαζί τους αγαπημένους τους ανθρώπους, στο δρόμο για την ανεύρεση νυφικού!

Σε συνεργασία με τον Οίκο Νυφικών «Ευγενία», στον οποίο βρίσκει κανείς κομμάτια από τη συλλογή Hellenic Vintage στη Θεσσαλονίκη, διοργανώσαμε το δεύτερο Trunk Show του Atelier Zolotas, στις 9-12 Δεκεμβρίου 2016.

Στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων “Les Lazaristes”, ολόκληρη η Hellenic Vintage καθώς και η ολοκαίνουργια συλλογή Crop Top ήταν διαθέσιμες για τις μέλλουσες νύφες της βορείου Ελλάδας! Εξυπηρετήθηκαν από την εξειδικευμένη ομάδα γάμου του Atelier και παρήγγειλαν το νυφικό τους, όπως το είχαν ονειρευτεί!

Θα θέλαμε να τις ευχαριστήσουμε ειλικρινά για την τιμητική παρουσία τους στο Trunk Show και να πούμε ότι είναι χαρά μας που θα είμαστε μέρος της γαμήλιας ημέρας τους!

Μέχρι την επόμενή μας συνάντηση,
Atelier Zolotas