Όλα ξεκίνησαν όταν η Sophie πήγε σε ένα γάμο.

Συγκεκριμένα ταξίδεψε από την Αυστραλία, όπου μένει, μέχρι την Ελλάδα, για να παραβρεθεί στο γάμο της ξαδέρφης της.

Ενώ βρισκόταν στο γάμο, ανέβασε μια φωτογραφία της νύφης και του γαμπρού στο λογαριασμό της, στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πολύ γρήγορα άρχισε να λαμβάνει μηνύματα και σχόλια που είτε ρωτούσαν για το νυφικό, το οποίο είχε δημιουργηθεί από το Atelier Zolotas, είτε το σχολίαζαν θετικά, καθώς το εντελώς διαφορετικό του στυλ προκάλεσε το ενδιαφέρον τους. Τα μηνύματα συνεχίστηκαν τις επόμενες ημέρες και αυτό της έκανε εντύπωση.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα για τον οίκο νυφικών, της ήρθε μια ιδέα… Γυρνώντας στην Αυστραλία, να πάρει μαζί της και το brand! Ενώ βρισκόταν ακόμα στην Αθήνα, κανόνισε μια συνάντηση με το σχεδιαστή, VG Zolotas, ώστε να το συζητήσει μαζί του και να δει από κοντά τη συλλογή. Όταν επισκέφτηκε το Atelier και είδε ολόκληρη τη συλλογή, πίστεψε στο σχέδιο αυτό ακόμα πιο πολύ!

Έτσι, τους έκανε την πρόταση να φέρει τη χειροποίητη συλλογή Hellenic Vintage στην Αυστραλία, καθώς το στυλ αυτό θα ήταν κάτι εντελώς νέο για τα νυφικά δεδομένα της Αυστραλίας.

Μέσα σε τρεις εβδομάδες, η Sophie είχε στήσει τη δική της boutique νυφικών στο Perth με την επωνυμία Zolotas Australia!

Το Atelier Zolotas έγινε έτσι η νέα νυφική άφιξη της Αυστραλίας! Η συλλογή έφερε νέα δεδομένα… αποτελεί κομμάτι μιας μοναδικής κληρονομιάς, έχει αυθεντικότητα και μοναδική δεξιοτεχνία υψηλής ραπτικής. Όλα τα νυφικά είναι φτιαγμένα στο χέρι, είναι boho και αντισυμβατικά!

Το Zolotas Australia είναι για όλους πολλά παραπάνω από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα… Είναι ένα κομμάτι ελληνικής κληρονομιάς, τη χώρα από την οποία κατάγεται, το οποίο ταξίδεψε στην άλλη μεριά του κόσμου.