Το First Comes Love είναι μια εναλλακτική έκθεση γάμου που διοργανώνεται στο Perth και αποτελεί γιορτή για τη διαφορετικότητα! Η έκθεση αυτή είναι σχεδιασμένη ώστε να βοηθάει στην οργάνωση των πολύ προσωπικών αυτών ημερών, φέρνοντάς τους σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες. Στην έβδομη πλέον χρονιά της διοργάνωσής του, το First Come Love διοργανώνει δύο εκθέσεις το χρόνο, με ιδιαίτερους εκθέτες και καλλιτέχνες – εντυπωσιακό styling, vintage διακόσμηση, fab frocks, ολάνθιστους ανθοστολισμούς, καταπληκτική μουσική, ιδιαίτερα προσκλητήρια και σύγχρονη φωτογραφία!

Το First Comes Love φιλοξενεί τους επαγγελματίες που, με την ανάλογη αισθητική και ποιότητα, έχουν κάνει την έκθεση να ξεχωρίζει και την έχουν στέψει με επιτυχία. Το κοινό της δεν ενδιαφέρεται μόνο για το γάμο, αλλά και για κάθε σημαντική περίσταση: γενέθλια, βάφτιση, τελετές ονοματοδοσίας, επετείους ή απλά πάρτυ! Η επόμενη έκθεση θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου, 12μμ – 4μμ στο MosArts του Mosman Park.

Για να πάρετε μια γεύση για την προσεχή διοργάνωση, δείτε την ακόλουθη φωτογράφιση που διοργανώθηκε από το First Comes Love, από το φωτογραφικό φακό της Sarah Tonkin Photography. Η φωτογράφιση εμπνέεται από “τη νύφη που είναι περήφανη και συμφιλιωμένη με το ποια είναι”, όπως μοιράζεται η Sara, η στυλίστρια από το Rose & Beau. “Δεν νιώθει την ανάγκη να εκφραστεί μέσα από υπερβολικά και παραφορτωμένα σχέδια, αλλά αντίθετα επιλέγει να αναδείξει την ομορφιά που ήδη υπάρχει γύρω της, κρατώντας τα πάντα όσο πιο αυθεντικά, ειλικρινή και γνήσια γίνεται”.
CREDITS