Όταν  τον γνώρισα

Η κλασική ιστορία… γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών!

Η πρόταση γάμου

Η πρόταση έγινε στο νησί της Σύρου, σε ένα πανέμορφο μπαλκόνι στα γραφικά Βαπόρια… Βρίσκεται στην Ερμούπολη και αποτελεί μια αριστοκρατική συνοικία με νεοκλασικά και αρχοντικά κτίρια! Αν μπορεί να γίνει ακόμα πιο ειδυλλιακό, ήταν και βραδιά με πανσέληνο.

 Αν διάλεγα την αγαπημένη μου στιγμή…

Όταν ο Δημήτρης, σπάζοντας την παράδοση, ήρθε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του στη σουίτα του Αστέρα, για να πάμε μαζί στην εκκλησία! Ήταν ο δικός μας τρόπος και δεν θα τον άλλαζα.

Η μαγεία στις λεπτομέρειες

Παντρευτήκαμε στις 9 Ιουλίου στον Ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονα Γλυφάδας, δίπλα στο Glyfada Golf.

 Το στυλ του γάμου ήταν Vintage Chic, με λεπτομέρειες από δαντέλα και λινάτσα. Η χρωματική μας παλέτα κινήθηκε στο λευκό και το beige της λινάτσας. Στόχος μας ήταν ο γάμος να συνδέεται με την Σύρο και τα νησιώτικα χαρακτηριστικά της!

Μια χαρακτηριστική Συριανή λεπτομέρεια ήταν τα βαζάκια με παραδοσιακά λουκουμάκια Σύρου, που αποτελούσαν τις μπομπονιέρες του γάμου!

Η νυφική μου ανθοδέσμη και ο ανθοστολισμός αποτελούταν από παιώνιες, τριαντάφυλλα και ένα άνθος που έμοιαζε με χαμομήλι!

Η καλύτερη απόφαση που πήρα σε σχέση με το γάμο μου.. και η χειρότερη!

Μας άρεσε και εξακολουθεί να μας ενθουσιάζει το concept γύρω από το νησί, που εκφράστηκε ιδανικά στο νυφικό μου και στο στολισμό. Ακόμα, η επιλογή όλων των επαγγελματιών που μας βοήθησαν με το γάμο, με κύρια την επιλογή του φωτογράφου. Η δουλειά του μέχρι σήμερα μας ξυπνάει τις αναμνήσεις εκείνης της ημέρας!

Αν έδινα μια συμβουλή σε μια μέλλουσα νύφη…

Είναι δύσκολο να προβλέψεις όλες τις καταστάσεις όσο καλά και να το έχεις οργανώσει… Οπότε θα τη συμβούλευα να το διασκεδάσει χωρίς άγχος!

Το δικό μου νυφικό

Πρώτα άρεσε σε εμένα, για αυτό και το διάλεξα. Δεν αισθανόμουν ότι «το κουβαλούσα». Θεωρώ ότι μου ταίριαζε, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μου!

Στο Atelier Zolotas με διευκόλυναν πολύ στην επιλογή του! Κατάλαβαν τι χρειάζομαι γιατί είναι επαγγελματίες. Η σύμβουλος γάμου μου, Μελίνα, θα μπορούσε να γίνει και φίλη μου! Συζητούσαμε να μεταποιούσαμε την ουρά του ώστε να μπορέσω να το ξαναφορέσω σαν φόρεμα… Έχω ακόμη την κάρτα της, αλλά λυπάμαι να το χαλάσω!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παρακάτω συντελεστές και φίλους, που με τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν όσα φαντάστηκα και ονειρεύτηκα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: Wed Pashalis
ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΟΥ: Atelier Zolotas – Nikole Dress | ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΥΦΗΣ: Giorgio Meriano | ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ: Kourlas Panagiotis | ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ: Giorgio Meriano | MAKEUP ARTIST: Ageliki Tsolakou
HAIRSTYLIST: Markella Tsiompanidou | ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΕΛΕΤΗ: Saint Panteleimon in Glyfada | ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ: Glyfada Golf
ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ: Glyfada Golf | ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ: Χειροποίητες, συνοδευόμενες από Συριανή Χαλβαδόπιτα | ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ: Handmade | DJ ΔΕΞΙΩΣΗΣ: Glyfada Golf | CATERING: Glyfada Golf | ΒΕΡΕΣ: Imanoglou