Δεν πέρασε πολύ καιρός από το Paris Bridal fair μέχρι το επόμενο μεγάλο Ευρωπαϊκό event.. Πολύ σύντομα ήταν η ώρα τα χειροποίητα νυφικά να ξαναμπούν στις θήκες και τις βαλίτσες και να πετάξουν μαζί μας για την Ισπανία. Επόμενος σταθμός ήταν η Βαρκελώνη και συγκεκριμένα η τεράστια διοργάνωση του Barcelona Bridal Week!

Και αν συνδέουμε αυτόματα το Παρίσι με την υψηλή ραπτική, στην περίπτωση της Βαρκελώνης το μυαλό πηγαίνει κατευθείαν στη ζωντάνια του ρυθμού της πόλης, την καινοτομία στη ραπτική και τον κοσμοπολίτικο αέρα. Ας μου επιτραπεί ένα spoiler. Αυτή τη χρονιά, η Barcelona Bridal week ήταν απλά συναρπαστική.

Οι εγκαταστάσεις της έκθεσης φιλοξένησαν φέτος 308 γαμήλια brands – 78 εκ των οποίων για πρώτη φορά- και μέτρησαν πάνω από 18.000 επισκέπτες! Η γιορτινή ατμόσφαιρα, η τέχνη και η δημιουργικότητα ήταν διάχυτα στον αέρα της και τα μάτια όλων δεν χόρταιναν τις haute couture δημιουργίες. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι ένα ετήσιο γεγονός που αποτελεί μια παγκόσμια πλατφόρμα έμπνευσης μεγάλης σημασίας για τα νυφικά δεδομένα-τα οποία φυσικά καθορίζει.

Το περίπτερο του Atelier Zolotas γρήγορα γέμισε με κόσμο. Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης παρέμεινε γεμάτο με ιδιοκτήτες καταστημάτων ανά τον κόσμο, wedding bloggers, ξένο τύπο και MME και άλλους επισκέπτες τους οποίους τράβηξε η Hellenic Vintage collection. Μετά τη Barcelona Bridal Week, η συλλογή εκτοξεύτηκε ακόμα περισσότερο, ενισχύοντας την παγκόσμια παρουσία της σε νέα καταστήματα σε χώρες όπως η Αυστρία, η Γερμανία, η Λιθουανία, η Σουηδία και η Σαουδική Αραβία, μεταξύ άλλων!

Είναι η ώρα για περισσότερο φωτογραφικό υλικό…

Eso es cierto… Η ερχόμενη διοργάνωση του Barcelona Bridal Week θα μας βρει και πάλι εκεί!