Όταν τον γνώρισα

Θα πρέπει να πάμε αρκετά πίσω, στα μαθητικά μας χρόνια! Τον γνώρισα στο σχολείο, το 1999!

Η πρόταση γάμου

Μετά από 10 χρόνια συγκατοίκησης δεν ήταν ακριβώς πρόταση αλλά περισσότερο κοινή απόφαση ότι θέλουμε να περάσουμε μαζί όλη την υπόλοιπη ζωή μας! Παντρευτήκαμε στις 7 Ιανουαρίου, στον Άγιο Ανδρέα Πατρών.

Η καλύτερη απόφαση που πήρα σε σχέση με το γάμο μου.. και η χειρότερη!

Καλύτερη ήταν η επιλογή του νυφικού! Δεν θα μπορούσα να βρω κάτι που να μου ταιριάζει περισσότερο και να δείχνει αυτό που πραγματικά είμαι. Δεν θα το άλλαζα ποτέ! Χειρότερη απόφαση δεν υπήρξε στο δικό μας γάμο!

Η μαγεία στις λεπτομέρειες

Το στυλ του γάμου μας ήταν Vintage-Ρουστίκ. Χρωματικά επικρατούσαν το μπεζ και το καφέ, με έμφαση στα παλιά χειροποίητα σεμεδάκια της γιαγιάς, καθώς και σε φυσικά στοιχεία.. ξύλο, βαμβάκι, κουκουνάρια, κάστανα, καρύδια και βελανίδια!

Τα λουλούδια του στολισμού και της ανθοδέσμης μου δεν ήταν φυσικά, αλλά χειροποίητα και μεταξωτά, μαζί με δαντέλες.

Ξεχωρίζω αρκετές λεπτομέρειες που τράβηξαν τα βλέμματα…  Οι λαμπάδες, 3 κεριά περιτυλιγμένα από φυσικό βαμβάκι και ο στολισμός κάθε τραπεζιού με κεριά, αποξηραμένα φυτά και φυσικούς καρπούς. Ως προς το βιβλίο των ευχών, το αντικαταστήσαμε με κάρτες όπου ο καθένας αποτύπωνε τις ευχές του με μολύβι από κορμό δέντρου και το έκλεινε με φελλό μέσα σε ένα γυάλινο καραφάκι!

Αν έδινα μια συμβουλή σε μια μέλλουσα νύφη…

Θα ήταν να εμπιστευτεί τον εαυτό της και να σχεδιάσει μόνη της όσα ονειρεύεται από το γάμο της. Όλες τις αποφάσεις να τις πάρει εκείνη και ο σύζυγός της, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια! Γενικότερα να ακολουθήσει λιτό ύφος στις επιλογές της!

Αν διάλεγα την αγαπημένη μου στιγμή…

Η ίδια η μέρα του γάμου ήταν πολύ ιδιαίτερη. Χιόνισε μετά από πάρα πολλά χρόνια μέσα στην πόλη της Πάτρας και αυτό θα μας μείνει αξέχαστο!

Αγαπημένη στιγμή ήταν από τον ιερέα, να διακόπτει το μυστήριο και χαμηλόφωνα να μου δίνει συγχαρητήρια για το νυφικό μου! Μου είπε χαρακτηριστικά “Μπράβο σου, δεν έχει περάσει τέτοιο νυφικό από τούτο το ναό!”. Για τα δικά του δεδομένα ήταν πρωτότυπο και ξεχωριστό!

Το δικό μου νυφικό

..Ήταν υπέροχο, άνετο, κομψό, εντυπωσιακό, chic, με άριστης ποιότητας υφάσματα. Δεν θα το άλλαζα ούτε και στο δεύτερο γάμο μου, χα χα!..

Εντυπωσιάστηκα με όλα τα νυφικά και ειλικρινά μου άρεσαν όλα τα σχέδια! Θεωρώ ότι το Atelier Zolotas είναι εντελώς διαφορετικό από ότι έχω δει μέχρι τώρα και πρωτοποριακό…..

Πέρα από αυτό, εντυπωσιαστήκαμε από την απλότητα των ανθρώπων και της αντιμετώπισης τους. Άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση. Μελίνα και Νεκτάριε ευχαριστούμε για όλα. Ευχαριστούμε όλους, όπως και την Αγγελική για την παρουσίαση της ιστορίας του γάμου μας!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παρακάτω συντελεστές και φίλους, που με τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν όσα φαντάστηκα και ονειρεύτηκα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: Vintage Memories – Nikolakopoulos Photography | VIDEOGRAPHER: Vintage Memories – Nikolakopoulos Photography
ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΟΥ: Atelier Zolotas – Avesia dress | ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΥΦΗΣ: Kokos Shoe Design |
ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ: Gentlemen Experts by Atelier Zolotas
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ: The Mark – Κωνσταντινίδης | MAKEUP ARTIST: Έφη
HAIRSTYLIST:  Όλγα Πουλίδα Exclusive | ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΕΛΕΤΗ: Άγιος Ανδρέας Πατρών | ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ: Το αρχοντικό της ευτυχίας | WEDDING PLANNER: Αγάπης όνειρα Βάφτιση-γάμος | ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Αγάπης όνειρα Βάφτιση-γάμος
ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ: Da Vinci Πάτρα| ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ: Αγάπης όνειρα Βάφτιση-γάμος | ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ: Αγάπης όνειρα Βάφτιση-γάμος
DJ ΔΕΞΙΩΣΗΣ: TriantafilliSound | CATERING: Το αρχοντικό της ευτυχίας
ΒΕΡΕΣ: Ancient Collections -Jewellery Creations | ΣΤΕΦΑΝΑ: Λένα Γάμος