Όπως είναι γνωστό, το Zolotas Australia bridal εδρεύει στο Perth! Ένα παραθαλάσσιο μέρος που τολμά να θυμίζει καλοκαίρι καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.. Το Perth έγινε ένα όμορφο σπιτικό για τη συλλογή Hellenic Vintage στη μακρινή Αυστραλιανή ήπειρο, παρέχοντας στις μέλλουσες νυφούλες στην άλλη μεριά του κόσμου την ευκαιρία να φορέσουν τα υψηλής ραπτικής νυφικά μας!

Στις 11 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά το δημοφιλές One Fine Day, η ετήσια έκθεση γάμου που αποτελεί θεσμό… Το Zolotas Australia bridal παρευρέθηκε και συμμετείχε σε μια φωτογράφιση στα πλαίσια της διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε δίπλα στη θάλασσα! Το νυφικό Nikole αποδείχτηκε το ιδανικό φόρεμα για το καλοκαιρινό σκηνικό!

Η μαγεία του Nikole βρίσκεται στις λεπτομέρειες από βαμβακερή δαντέλα, τη διακριτική διαφάνειά του,τα οργανικά υφάσματα και την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία των κοψιμάτων του…. Με λίγα λόγια, έχει σχεδιαστεί για ελεύθερα πνεύματα, και τις γυναίκες που θέλουν το νυφικό τους να είναι αυθεντικό και να θυμίζει καλοκαίρι! Το Nikole φτιάχτηκε για εκείνες που πιστεύουν στην αξία του χειροποίητου και την ευφυϊα της απλότητας.

Αυτή η φωτογράφιση κουβαλάει τη διάθεση μιας βόλτας στην θάλασσα και επιλέχτηκε μέσα από πολλές άλλες για την καμπάνια της έκθεσης One Fine Day για το 2017.

Η γαμήλια φωτογράφιση ολοκληρώθηκε με το εξαιρετικό μπουκέτο των Botanica Naturalis. Το καλοκαιρινό σκηνικό ονομάζεται Cottesloe beach.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να παντρευτείς με τα πόδια σου στην άμμο, μην υποτιμήσεις την ακαταμάχητη γοητεία του ιβουάρ σε συνδυασμό με το αμμουδερές αποχρώσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ: Flossy | ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: One Fine Day wedding fair 
ΝΥΦΙΚΟ: Nikole Dress – Zolotas Australia
HAIR & MAKEUP: Pretty Parlour | ΛΟΥΛΟΥΔΙΑBotanica Naturalis