Φθινόπωρο. Η περίοδος που το καλοκαίρι σβήνει αφήνοντας χρώματα πάνω στη νέα εποχή και εγώ ξαφνικά γίνομαι ποιητική! Πώς γίνεται να μην αγαπάμε αυτό το όμορφο κομμάτι του χρόνου;

Αντλώντας έμπνευση από τις φθινοπωρινές μέρες, αποφασίστηκε να το γιορτάσουμε μια φωτογράφιση με γαμήλιο concept γύρω από αυτές, σε ένα μέρος που τα φύλλα πέφτουν στο γρασίδι, οι χρωματικοί τόνοι είναι ζεστοί και το φως χρυσαφένιο. Το περιβόλι Orchards στο Roleystone της Δυτικής Αυστραλίας επιλέχθηκε πολύ στρατηγικά για αυτό το σκοπό, καθώς έκανε όλες τις σκέψεις αυτές μια υπέροχη πραγματικότητα. Και φυσικά, αποτέλεσε το τέλειο μέρος για μια φωτογράφιση γάμου που εμπνέεται από το φθινόπωρο και έχει τη μυρωδιά του ξύλου.

Κάπως έτσι η υψηλή ραπτική συναντήθηκε με το art de la table σε ένα ρουστίκ θεματικά σκηνικό, διακοσμημένο με τα πιο χρωματιστά λουλούδια! Εξάλλου, το φθινόπωρο επιβάλλει απόλυτα φυσικά υλικά, ρουστίκ στοιχεία, διακριτική διακόσμηση και υπέροχα άνθη!

Το Zolotas Australia επέλεξε τα εντελώς χειροποιήτα νυφικά Carme και Keila, λόγω του ρομαντισμού τους ύφους. Λατρεύουμε τον τρόπο που το Carme διπλώνει στη γυναικεία πλάτη και τονίζει τη μέση… όσο και τα πλαϊνά κοψίματα του Keila και την ντελικάτη γραμμή του!

Χάρη στο Polka Dot Bride, το *feel good* γαμήλιο blog, αυτή η ιδέα έγινε πραγματικότητα, καλύπτοντας κάθε λεπτομέρεια του φθινοπωρινού αυτού θέματος, από τις προσκλήσεις, το στρώσιμο του τραπεζιού και τη διακόσμηση της δεξίωσης. Το Amanda Afton Photography απαθανάτισε κάθε ονειρεμένη λεπτομέρεια. ενώ το The Wedding Tutor συνέλαβε την ιδέα της! Οπότε προσοχή στις λεπτομέρειες!

Η δημιουργική ομάδα περιγράφει την έμπνευση πίσω από τη φωτογράφιση με τα εξής λόγια.. «Οι στρογγυλές ξύλινες πολυθρόνες, τα διακοσμητικά φαρμακευτικά μπουκάλια σε κεχριμπαρένιο χρώμα και οι ορειχάλκινοι τόνοι, έδωσαν στη φωτογράφιση μια κομψή αιχμή, που συμπληρώθηκε ιδανικά από την γήινη τοποθεσία!»

Σκέφτεται κανείς γαμήλιο θέμα με αίσθηση φθινοπώρου; Αν ακόμα του αντιστέκεσαι… μπορείς να ξεκινήσεις το scrolling down!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Amanda Afton Photography |
ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ: Zolotas Australia | CREATIVE DIRECTION & STYLING: The Wedding Tutor
ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: The Wedding Tutor
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ & ΜΕΝΟΥ: Grey Rabbit Design | WEDDING CAKE: Cake Date
MAKEUP ARTIST: Emer Rose Make Up Artistry | RENTAL FURNITURE: Her Hand Picked Harvest | TABLEWARE: A La Table |
ENGAGEMENT RING: Stelios Jewellers | MODEL: Lauren Brisbane & Kyle Millar
VENUE: Raeburn Orchards