Κάθε φόρεμα είναι μια μοναδική ιστορία..

Ξεκινώντας από την πρώτη στιγμή που η ιδέα του σε ενθουσιάζει… και την αποτυπώνεις στο χαρτί.

Που νιώθεις ότι θα ήθελες να σταματήσει ο χρόνος… και στέκεσαι μπροστά από την κούκλα ραπτικής… Που τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη θέλησή σου να του δώσεις ζωή.

Τα χέρια σου ξεκινούν να δημιουργούν… είναι ένας υπέροχος καμβάς… σχεδόν έτοιμος να αποκτήσει την υπόσταση ενός μοναδικού φορέματος που βρίσκεται εν τη γενέσει.

Οι πρώτες του στιγμές, οι βελονιές, τα fitting… δουλεύοντας πάνω  στην κούκλα, ξανά και ξανά…. παίρνοντας μικρές αποφάσεις που διαμορφώνουν την τελική της μορφή, μέχρι την παραμικρή του ανεπαίσθητη λεπτομέρεια.

Aπόλυτα μοναδικό.

Η μισή ομορφιά βρίσκεται στο να είσαι μέλος μιας οικογένειας μαζί με την οποία αγαπάς να δουλεύεις… που εμπνέεται από εσένα, επιστρέφοντάς σου, με το ταλέντο και τον άψογο χαρακτήρα τους, αυτή την έμπνευση. Στο να μοιράζεσαι αμέτρητες ώρες δημιουργικότητας μαζί τους… φιλοτεχνώντας κάθε χειροποίητο φόρεμα με την ίδια φροντίδα και προσοχή… ένας δεσμός που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον, πίστεψε με.

Ξαφνικά το νυφικό είναι έτοιμο… και αμέσως αποκτά τους πρώτους του θαυμαστές…

Σύντομα ένα μικρό πλήθος το περιβάλει… Μοντέλα, φωτογράφοι, make-up artists, κομμωτές, μια μεγάλη ομάδα που είναι εκεί για να το κάνει να λάμψει.

Μετά, όλα είναι πια έτοιμα… μπορείς πια να το μοιραστείς με τον κόσμο…

Μπορεί πλέον να βρει τη μέλλουσα νύφη που θα το κάνει δικό της.

Οι μνήμες της, οι εμπειρίες της ζωής της και ο χαρακτήρας της θα την οδηγήσουν σε αυτή την προσωπική σύνδεση… από την πρώτη παρόρμηση να το δοκιμάσει, μέχρι τη στιγμή που θα το ερωτευτεί, διαλέγοντας να φορέσει αυτό και κανένα άλλο την ημέρα του γάμου της.

Και μόνο η σκέψη αυτού του ταξιδιού… είναι συναρπαστική!