Ακολουθεί μια αρκετά διαφορετική φωτογράφιση γάμου, της οποίας η έμπνευση οφείλεται στην έκθεση First Comes Love. Το concept και το styling έγινε από τους Bloom Tribe & τους Turtle & the Pelican και η φωτογράφιση από την Anthea Auld Photographer, ενώ τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Ferguson Foundry, στο Perth της Δυτικής Αυστραλίας.

Όταν έχεις μια ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων, το αποτέλεσμα είναι πάντα δημιουργικό και διαφορετικό. Και η συγκεκριμένη φωτογράφιση εμπνέεται απ’ το να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο (μόνο στα δικά μου αφτιά ηχεί Sinatra?). Και  μπορεί οι νύφες τις περισσότερες φορές να μοιάζουν ρομαντικές και γλυκές (και τις αγαπάμε ομολογημένα), αλλά υπάρχουν και αυτές που έχουν πολύ πιο δυναμική εικόνα, αρνούνται να αποχωριστούν τα piercing τους και λατρεύουν να αναδεικνύουν τα τατουάζ τους!

Υπάρχει, ακόμα, η -αποδεδειγμένη- θεωρία πως η Hellenic Vintage collection μεταμορφώνεται μέσα από την κάθε γυναίκα. Μπορείς να την πεις χαμαιλεόντια! Αλλά μας αρέσει να δοκιμάζουμε τη συλλογή σε “διαφορετικά νερά”… το αποτέλεσμα πάντα μας ξαφνιάζει!.

Και αφού τα νυφικά της φωτογράφισης θα ήταν χειροποίητα, η φωτογράφιση απαιτούσε και πραγματική αγάπη. Γι’αυτό το σκοπό επιλέχθηκε ένα αληθινό ζευγάρι!

Το Zolotas Australia προσέφερε τα νυφικά της φωτογράφησης, που διαλέχθηκαν ειδικά για τις ανάγκες της. Το Arathea από τη Hellenic Vintage και το Hera top με τούλινη φούστα σε ίσια γραμμή, από τη Hellenic Vintage Crop Top.

Θελήσαμε να αφήσουμε το -ανύπαντρο- ζευγάρι να μας εξιστορήσει την εμπειρία του από τη συλλογή Hellenic Vintage… Εξάλλου μετά το modeling, είχε έρθει η ώρα να δώσουν και μια συνέντευξη…

-Πως αισθάνθηκες φορώντας νυφικά από την Hellenic Vintage;

Anna: Τα νυφικά της συλλογής ήταν υπέροχα και ένιωσα κάπως προνομιούχα που είχα την ευκαιρία να τα φορέσω! Είχαν τόσο όμορφο σχεδιασμό…και ήταν ωραίο συναίσθημα να είσαι μέρος της εμπειρίας μιας φωτογράφισης!
-Πως σου φάνηκαν τα νυφικά που φόρεσε το κορίτσι σου; Σου άρεσε κάτι σε αυτά;
Neil: Μου άρεσαν, είχαν καλή εφαρμογή και πολύπλοκη λεπτομέρεια! Τα βρήκα κομψά και πιστεύω ότι ταίριαζαν πολύ στο ύφος του χώρου και στην όλη φωτογράφηση.
 

-Ποιο πιστεύεις ότι είναι το στυλ και η προσωπικότητα μιας νύφης που θα διάλεγε ένα νυφικό από τη συλλογή;

Anna: Ειλικρινά πιστεύω ότι οποιαδήποτε νύφη θα μπορούσε να φορέσει ένα νυφικό από τη συλλογή. Νομίζω ότι μια γυναίκα που θα ήθελε επισημότητα θα έδειχνε πραγματικά κομψή σε αυτά τα φορέματα, αλλά πιστεύω επίσης ότι και μια πιο τολμηρή, όπως εγώ, θα μπορούσε να αναδείξει τα νυφικά αυτά με πολύ κολακευτικό τρόπο.

Και υπάρχουν τόσα διαφορετικά σχέδια, που πιστεύω ότι η ποικιλία της συλλογής θα κάλυπτε οποιοδήποτε στυλ ανθρώπου ή χώρου.

-Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν είδες την κοπέλα σου μέσα σε νυφικά;
Neil: Ευτυχία… ήταν πανέμορφη, πράγμα που με έκανε να χαμογελάω συνεχώς..

-Ποιο από τα δύο νυφικά που φόρεσες σου άρεσε πιο πολύ;

Anna: Το νυφικό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν το Arathea! Ήμουν αρκετά τυχερή που το φόρεσα τελικά στο τέλος της φωτογράφησης, για λίγη μόνο ώρα. Όταν το είδε η φωτογράφος, θέλησε να επιμηκύνει τη φωτογράφηση για κάποια επιπλέον πλάνα!

Μου άρεσε το σχέδιο του Arathea όχι μόνο επειδή είναι ωραίο να το κοιτάς, αλλά και επειδή η εφαρμογή του στο σώμα μου ήταν τέλεια. Αγάπησα την περίτεχνή του δαντέλα και τις μικρές λεπτομέρειες…

Τα τμήματα του φορέματος που αποτελούνται από διαφάνεια έδειχναν κομψά, αλλά έδιναν και μια λίγο σέξι διάθεση στο νυφικό. Καθώς είμαι τολμηρή στο στυλ μου, μου άρεσε ο τρόπος που ένα κομψό φόρεμα όπως το Arathea μπορούσε να γίνει τολμηρό και να αναδείξει το τατουάζ που καλύπτει την πλάτη μου, χωρίς να χάνει από τη θηλυκότητα και την κομψότητά του.
 

-Φορώντας το νυφικό Arathea, που θα φανταζόσουν το γάμο σου;

Θα διάλεγα ένα χώρο σαν αυτό της φωτογράφισης. Με αρκετά λιτή διακόσμηση και απλότητα στα λουλούδια, που θα αναδείκνυαν απόλυτα το νυφικό.
Νομίζω ότι ο χώρας θα μου άρεσε να είναι αρκετά vintage!

-Neil το κορίτσι σου είναι υπέροχο! Πώς είναι δυνατόν να μην έχεις κάνει ακόμα πρόταση;
Neil: Νομίζω ότι πλέον δε χρειάζεται, εγώ σήμερα ένιωσα ότι παντρεύτηκα. Οπότε αυτό πια μπορεί να περιμένει! :p
  

Υπάρχει ακόμα αυτό το όμορφο video. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Anthea Auld Photographer | VIDEOGRAPHER: Chapman Films |
HAIRSTYLING: Sheree George | MAKEUP: CMM Makeup | STYLING: Bloom Tribe και Turtle and the Pelican | ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: Turtle & the Pelican
ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Bloom Tribe | ΤΟΥΡΤΑ: The Garnished Co | ΦΩΤΙΣΜΟΣ: Eighty Eight Events |   | ART DE LA TABLE: A La Table Rentals | ANNA: Michelle Loveridge | ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ: Studio 281 |
ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ: Zolotas Australia