Η Σαντορίνη πιστεύω ότι δημιουργεί σχεδόν σε όλους το ίδιο συναίσθημα, μόλις βρεθούν για πρώτη φορά εκεί. Περιγράφεται με τη λέξη “Δέος”, που είναι ανάμεσα στις μη μεταφράσιμες μονολεκτικά λέξεις της ελληνικής… Είναι ένα ηφαιστειακό νησί σαν κανένα άλλο, διάσημο για ηλιοβασίλεμα, την απαράμιλλη ομορφιά της μαύρης γης σε συνδυασμό με τη λευκή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Λένε ότι κάθε ηλιοβασίλεμα είναι διαφορετικό… όπως οι νιφάδες του χιονιού. Και όπως οι άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι ο ορίζοντας της ημέρας του γάμου σου δεν θα επαναληφθεί ποτέ… Και αυτό είναι αλήθεια και για το νυφικό σου, όταν επιλέξεις τον οίκο του Atelier Zolotas για τη μεγάλη ημέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε νυφικό ράβεται από την αρχή, για την κάθε ξεχωριστή γυναίκα, για το δικό της σώμα και τη δική της προσωπικότητα… επιστρέφω στη Σαντορίνη.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, θεωρείται στόχος ζωής να βρεθούν σε αυτό το μικρό νησί με τη μεγάλη και μαγευτική ιστορία… πόσο μάλλον το να παντρευτούν τον άνθρωπο της ζωής τους σε μια από τις πιο μαγικές τοποθεσίες στον κόσμο.

Τον Αύγουστο λάβαμε ένα e-mail από την Καλιφόρνια, με την πρόταση να συμμετάσχουμε σε ένα editorial, με θέμα το γάμο ενός πραγματικού ζευγαριού… Μια μεγάλη δημιουργική ομάδα, μεταξύ των οποίων μια φωτογράφος, που υπέγραφε το e-mail, ένας βιντεογράφος, μια wedding planner, και άλλοι ταλαντούχοι στην Αμερική επαγγελματίες, θα έκαναν υπερατλαντικό ταξίδι για να βρεθούν στην Ελλάδα. Είναι κρίμα που παρά την επισταμένη επικοινωνία με e-mails δεν τους γνωρίσαμε ποτέ από κοντά. Όταν είδαμε φωτογραφίες της νύφης, ήταν το ιδανικό νυφικό που θα στέλναμε στο Cocoon Suites, το ξενοδοχείο όπου θα έμεναν.

Ο αέρας ήταν πραγματικά δυνατός εκείνη την ημέρα, αλλά αυτό έκανε το φωτογραφικό και βιντεογραφικό αποτέλεσμα απλά πιο δυνατό. Το νυφικό Alianna σε ιβουάρ χρώμα, αναδείκνυε αριστουργιματικά τη Nicole, σε όποιο απόκρυμνο τοπίο και να βρέθηκε. Και επειδή το τοπίο κόβει την ανάσα… διαλέχτηκε ένα νυφικό με ανοιχτή, ακάλυπτη πλάτη και μια λινή κυματιστή φούστα που ταίριαξε ιδανικά με το μπλε θαλασσινό ορίζοντα που συναντάει το μάτι σου όπου και να κοιτάξεις.

Η Nicole και ο Michael αντάλλαξαν όρκους αγάπης και πραγματικά τους εννοούσαν, παρότι όλα έμοιαζαν σαν σκηνή από ταινία που δεν θα χορταίναμε να παρακολουθούμε. Και μετά από λίγο, ήταν η ώρα για το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Προσωπικά όταν βρέθηκα για πρώτη φορά στη Σαντορίνη, έκανα μια υπόσχεση στον εαυτό μου -ότι θα ξαναγυρίσω. Εύχομαι το ίδιο και σε όλους τους συντελεστές του ξεχωριστού αυτού editorial. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά που το έκαναν πραγματικότητα!

Σας αφήνω να το απολαύσετε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Lilly Red Creative | ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟΣ: Alessandro Bordoni |
ΝΥΦΙΚΟ: Atelier Zolotas |
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: EMA Giangreco Weddings | ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Fabio Zardi  Destination WeddingArchitect   | ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Cocoon Suites Santorini |
DRONE FOOTAGE: David Mariottini, Drone Arezzo | MACRAME: Heidi Martin My Macramania