Όταν τον γνώρισα…

Τον Stephen τον γνώρισα στο Λύκειο. Είμαστε από εκείνα τα αιώνια ζευγάρια! Από τότε, ταξιδεύουμε τον κόσμο μαζί.

Η πρόταση γάμου…

Μου έκανε πρόταση γάμου στις 16 Φεβρουαρίου 2014, σε μια ιδιωτική παραλία στις Μαλδίβες. Είχε στήσει ένα δείπνο για δύο, σε ένα τραπέζι πάνω στην άμμο με θαλασσινά και κεριά, κατά τη δύση του ηλίου. Αποφασίσαμε να παντρευτούμε στο ελληνικό νησί της Μυκόνου, στις 5 Ιουλίου!

Η καλύτερη απόφαση που πήρα σε σχέση με το γάμο μου.. και η χειρότερη!

Η καλύτερη απόφαση ήταν που οργανώσαμε τα πάντα μόνοι μας… με αυτό τον τρόπο έγιναν όλα όπως τα ονειρευόμαστα! Η χειρότερη ήταν που αφήσαμε αρκετά πράγματα για την τελευταία στιγμή, που σήμαινε ότι περάσαμε τη μέρα πριν το γάμο περισσότερο οργανώνοντας, παρά περνώντας χρόνο με την οικογένεια!

Η μαγεία στις λεπτομέρειες!

Ο γάμος μας ήταν απλός, με boho επιρροές. Χρωματικά κινηθήκαμε στο πράσινο και το λευκό. Τα λουλούδια του γάμου ήταν οι παιώνιες και τα φύλλα ελιάς, εκτός από το στεφάνι λουλουδιών στα μαλλιά μου, που ήταν μια σύνθεση από ροζ και μωβ παιώνιες (τα μοναδικά χρώματα στο γάμο)!

Πραγματικά ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ τα διακοσμητικά μας στοιχεία. Κάναμε σχεδόν τα πάντα μόνοι μας. Τα αγαπημένα μας ήταν η λουλουδένια αψίδα κάτω από την οποία παντρευτήκαμε, και γενικότερα ο ανθοστολισμός (είχαμε εξαιρετικό ανθοκόμο!)

Αν διάλεγα την αγαπημένη μου στιγμή…

Πιθανότατα οι στιγμές πριν από την τελετή… Περάσαμε το πρωινό μας σε μια βίλα με όλη μας την οικογένεια, παίρνοντας πρωινό και γράφοντας τους λόγους μας για την τελετή, ενώ ταυτόχρονα ετοιμαζόμασταν γι’αυτή! Ήταν υπέροχο που περάσαμε αυτό το χρόνο μαζί τους, ενώ ο ενθουσιασμός της αναμονής κορυφωνόταν όσο η στιγμή του γάμου πλησίαζε!

Αν έδινα μια συμβουλή σε μια μέλλουσα νύφη…

Αυτή θα ήταν σίγουρα να συμπεριλάβει και τον αρραβωνιαστικό της στη διοργάνωση του γάμου τους! Πολλές νύφες ξεχνούν ότι είναι και η δική του μέρα εξίσου. Είναι τόσο όμορφο να σχεδιάζετε τα πράγματα μαζί και στο τέλος όλα να σας βρίσκουν σύμφωνους ως προς το πώς θέλετε να είναι ο γάμος σας και να κυλήσει εκείνη η μέρα.

Το δικό μου νυφικό…

Το νυφικό μου ήταν πανέμορφο και εντελώς χειροποίητο, από το Atelier Zolotas. Ήθελα να παντρευτώ φορώντας κάτι απλό, που να κουβαλάει μια boho αισθητική. Ακόμα ήθελα να προέρχεται από την Ελλάδα, αφού θα παντρευόμασταν σε ελληνικό έδαφος. Ήταν μια απόλυτα μοναδική εμπειρία… Ταξίδεψα μέχρι την Αθήνα γεμάτη ενθουσιασμό, για να δω το νυφικό μου να γίνεται πραγματικότητα. Αρχικά πήγα για το πρώτο μου fitting, διάλεξα το τέλειο για μένα και το είδα να ράβεται μπροστά στα μάτια μου, προσθέτοντας τα στοιχεία που ήθελα, ώστε να φορέσω αυτό που είχα ονειρευτεί!

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παρακάτω συντελεστές και φίλους, που με τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν όσα φαντάστηκα και ονειρεύτηκα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ:  Phosart Photography & Cinematography | ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟΣ:  Phosart Photography & Cinematography | ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΟΥ: Atelier Zolotas – Rhea Essence (custom made) |
ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ: Forever Soles | ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ: Top Man | ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ: Florsheim Shoes | ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΑΜΠΡΟΥ: Spyros Tsoukanis
ΔΕΞΙΩΣΗ: Saint John Hotel | CATERING: Saint John Hotel | ΤΟΥΡΤΑ ΓΑΜΟΥ: Epoca Patisserie
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ: Etsy | ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Cycladitiko Aroma | ΒΕΡΕΣ: Diamonds & Pearls (Perth) | ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ: Santorini Island