Στην καρδιά της Λιθουανίας, το Βίλνιους, η L’oreal διοργάνωσε ένα μεγάλο νυφικό event -ισάξιο της δυναμικής της- στον ξεχωριστό αρχικτεκτονικά χώρο του Pirkliu klubas“! 

Ήταν η δεύτερη χρονιά για τη διοργάνωση L’oreal Baltic Bridal Fashion, που αγαπήθηκε αμέσως, και η πρώτη συμμετοχή του Λιθουανικού “Zolotas Baltic“, από την ίδρυσή του, το Νοέμβριο του 2017. Η ολοκαίνουργια boutique, που εδρεύει στην παλιά πόλη του Kaunas, επέλεξε τη συγκεκριμένη διοργάνωση για να συστηθεί στο κοινό της Βαλτικής!

Το fashion show της συμπεριλαμβάνεται πλέον στα νυφικά γεγονότα της χρονιάς! Ανάμεσα στα γνωστότερα bridal brands που συμμετέχουν, οποιαδήποτε πρωτοποριακή πρόταση τραβάει τα βλέμματα!

Και ποτέ δεν ξεχνάς μια πρώτη εντύπωση… Ένα avant-garde θέαμα στήθηκε στη νυφική σκηνή της Βαλτικής. Τα μοντέλα ντύθηκαν στα πολυτελή οργανικά υφάσματα του οίκου σε ιβουάρ τόνους, ενώ μια νέα σειρά κοσμημάτων δημιουργήθηκε, ειδικά για το show, από την ανερχόμενη σχεδιάστρια FERA HANO. Οι δημιουργίες της σε χρυσό εντυπωσίασαν, έχοντας ως έμπνευση τη συλλογή Hellenic Vintage!Τα μπουκέτα που συνέθεσε ο Antanas Mazonas συνδέονταν με την ελληνική κουλτούρα, με λουλούδια και φυλλώματα από την Ελληνική φύση!

Η Roberta Bulotaite, ιδιόκτητρια του Zolotas Baltics, περιγράφει την εμπειρία από την πασαρέλα αυθεντικά bohemian, με μια φυσική αίσθηση και πινελιές πολυτέλειας -συνδεδεμένες με τη χειροποίητη επιμέλεια της δημιουργίας τους, και τα Αρχαιοελληνικής έμπνευσης γραμμικά κοσμήματα! 
Το boho στοιχείο και η vintage αισθητική καθρεφτίζονταν στο κάθε νυφικό, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία για τα μάτια των θεατών!
Για όσους δεν κατάφεραν να παραστούν, ακολουθεί αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό! 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ- Darius Kučys Photography  , Ramūno Tangurio | HAIRSTYLING: L’Oréal Professionnel
MAKE-UP: Carolina.lt Vilnius | ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ: Floristai ant ribos | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: FeraHano
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: UAB Pirklių Klubas | ΝΥΦΙΚΑ: Zolotas Baltic