Ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη, στην καρδιά της Αθήνας, βρίσκεται η Πλάκα. Μια από τις πιο γραφικές ελληνικές γειτονιές, με μεγάλο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, που κερδίζει την καρδιά σου από την πρώτη βόλτα… Και επιπλέον, ένα ιστορικό σημείο της παλιάς πόλης, όπου το παρελθόν συναντά το παρόν και η ελληνικότητα είναι φανερή στον αέρα της.

Κάθε δρομάκι και μικρή γωνιά κρύβουν γοητεία και μια ξεχωριστή ιστορία, κρυμμένη σε ένα ένδοξο παρελθόν… Μια ιστορία στενά συνδεδεμένη με το πνεύμα των χειροποίητων νυφικών του ελληνικού οίκου Atelier Zolotas, ο οποίος αντλεί έμπνευση από την ελληνική κληρονομιά.

Κάναμε μια βόλτα με την Πωλίνα Νιάρχου σε αυτή την όμορφη γειτονιά, όπου η ελληνικής ομορφιάς Ιωάννα Σαρρή, ντύθηκε στους τόνους του λευκού και του ιβουάρ, με όχι ένα αλλά τέσσερα νυφικά από τη συλλογή Hellenic Vintage!

Ίσως την προσοχή σου να τραβήξει το νυφικό Iocaste, με τον τρόπο που εκφράζει την κίνηση, ραμμένο με οργανικά υφάσματα δείχνουν να αναπνέουν. Ιδιαίτερο στον ίδιο βαθμό, το κατάλευκο crop top σύνολο, αποτελούμενο από το Theoni Top και τη φούστα Erato, αποπνέει ήλιο και καλοκαίρι! Το Cybele, σε κερδίζει με την κομψή αλλά αποκαλυπτική διαφάνεια και τον τρόπο που τα μακριά του μανίκια από βαμβακερή δαντέλα καλύπτουν τα γυναικεία χέρια. Και αν έχεις αδυναμία στη mermaid γραμμή, ίσως βρεις το νυφικό σου στο Akantha. Κάθε ένα από αυτά έχει κεντηθεί στο χέρι με βελονάκι, συνδυάζοντας σύγχρονη γραμμή και αγαπημένη ελληνική παράδοση…

Θα σε αφήσουμε ακόμα να διχαστείς ανάμεσα στα εντυπωσιακά κοσμήματα της Thallo, ή το χρωματιστό στεφάνι από λουλούδια για τα μαλλιά!

Μπορεις να σκεφτείς καλύτερο μέρος για να εκφράσει τη φιλοσοφία της συλλογής Hellenic Vintage από αυτή τη χρωματιστή γειτονιά;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pauline Niarchou Photography | ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ: Atelier Zolotas
HAIRSTYLING: Γιώργος Σαζεΐδης | MAKE UP ARTIST: KateMeUp |
ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Thallo | ΜΟΝΤΕΛΟ: Ιωάννα Σαρρή | ΣΤΕΦΑΝΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ: Atelier Zolotas