Δε χάνουμε ποτέ την ευκαιρία να εμπλέξουμε μια μέλλουσα νύφη στη δημιουργία και ολοκλήρωση του νυφικού που θα ράψουμε ειδικά για εκείνη!

Αυτή τη φορά είχαμε ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι στο Atelier. Οι διάσημοι vloggers Flying the Nest έγιναν γνωστοί όταν άφησαν τα πάντα πίσω για να ταξιδέψουν μαζί τον κόσμο. Όταν ήρθε η ώρα για το δικό τους γάμο -γιατί τα παιδιά είναι ξεκάθαρα ερωτευμένα-, επέλεξαν την Ελλάδα για να παντρευτούν και η Jess ήθελε το νυφικό της απόλυτα ελληνικό. Κάπως έτσι, γίναμε μέρος ενός ιδιαίτερα προσωπικού ταξιδιού τους.

Από το πρώτο fitting της Jess (και τα πρώτα τους Freddo Cappuccino στα οποία εθίστηκαν), μέχρι την τελευταία βελονιά στο Rhea Essence νυφικό της, από τη Hellenic Vintage Essence collection, τα συναισθήματά της αποτυπώνονται στο βίντεο που ακολουθεί! Και μπορούμε να μιλήσουμε για έναν μαραθώνιο ραψίματος, αφού έπρεπε να ολοκληρωθεί σε 4 ημέρες, τον οποίο κατέγραψε ο Stephen σε ένα αποκλειστικό video!

Η επόμενη στάση τους ήταν η Μύκονος, όπου πραγματοποιήθηκε ο πανέμορφος γάμος τους. Αλλά πριν φτάσουμε στις φωτογραφίες τους, πατήστε play για να δείτε την ιστορία πίσω από το νυφικό της!

ΥΓ. Ο Stephen είδε κανονικότατα τη νύφη πριν το γάμο, και την παρατηρούσε καθόλη τη διάρκεια των fitting της (της έκανε ακόμα και αέρα με τη βεντάλια μου, όταν ζεστάθηκε). Και όλο αυτό ήταν εντελώς #couplegoals!

VIDEOGRAPHY: Stephen Parry | ΝΥΦΙΚΟ: Atelier Zolotas, Rhea Essence Dress
ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΑΜΠΡΟΥ: Spyros Tsoukanis | FREDDO CAPPUCCINOS: Donuts Time
COVER PHOTO: Phosart Photography Cinematography