Η αλληλεπίδραση που δημιουργεί η συλλογή Hellenic Vintage σε ένα χώρο είναι απίθανα ατμοσφαιρική! Για όποιον περνάει την πόρτα του οίκου Zolotas, ο συνδυασμός χειροποίητων λεπτομερειών με την πλεκτή δαντέλα από βαμβάκι και η vintage αισθητική της συλλογής, του προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία. Γι’αυτό και κάθε φορά που διοργανώνουμε ένα styled photo shoot, πρώτα προσκαλούμε το φωτογράφο και τον planner στο “σπίτι” της συλλογής Hellenic Vintage, το Atelier Zolotas.

Ο φωτογράφος των Photo Aiste βλέποντας τη συλλογή, εμπνεύστηκε τη φωτογράφιση σε ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο που του ήρθε στο μυαλό. Εξομολογούμενος ότι πάντα θέλει να έχει κάτι πρωτοποριακό μπροστά από το φακό του, ο ερχομός του Zolotas Baltic στη Λιθουανία τον βοήθησε να συνδυάσει το μποέμ στυλ και την ελληνική τεχνογνωσία της συλλογής με την πολυτελή αίσθηση ενός ιστορικού θεάτρου. Χρησιμοποιώντας τα λόγια του: “Χωρίς κανένα κορσέ ή κανόνα, οι νύφες νιώθουν πραγματικές θεές! Μία συλλογή για τις γυναίκες που θέλησαν ένα νυφικό διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα, γήινο.”

Τρία νυφικά επιλέχτηκαν από τη συλλογή Ηellenic Vintage, δίνοντας ένα αποτέλεσμα που αποπνέει προσγειωμένη πολυτέλεια… Και όπως ένα θέατρο θυμίζει δράση, η περίσταση απαιτούσε νυφικά που να εκφράζουν κίνηση και να απελευθερώνουν μια νύφη από τους περιορισμούς ενός συμβατικού νυφικού. Το νυφικό Αmalthea με τα εντυπωσιακά αποσπώμενα μανίκια του, το Delphis με τη δραματική δαντέλα και την ανοιχτή πλάτη και το Elysia  με τις εκλεπτυσμένες πλεκτές λεπτομέρειες από βελονάκι είναι τα ονόματα που πιθανόν να θέλεις να αναζητήσεις.

Την όλη ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν μοναδικά τα κεριά που εντάχτηκαν στο σκηνικό, όπως και η vintage βελούδινη πολυθρόνα, και οι εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Photo Aiste | ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Ema Laurynaitė
MAKE UP ARTIST: Kristina Vaskela Makeup Artist | HAIRSTYLING: Ugnė FlamingHair Martinkutė
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: FeraHano | VENUE: J9 Vaidilos teatras | ΜΟΝΤΕΛΟ: Sofija Eitutytė
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ: Zolotas Baltic