Η εμπειρία λέει πως η αγάπη ξέρει να θριαμβεύει… Και όταν μια τροπολογία στο νόμο επέτρεψε τον γάμο μεταξύ του ίδιου φύλου στην Αυστραλία,  έγινε η αφορμή για να το γιορτάσουμε, μέσω του Zolotas Australia. Το κάναμε με ένα φωτογραφικό αφιέρωμα ενός πραγματικού ζευγαριού!

Αλλά επειδή ούτε η νομοθεσία μπορεί να καθορίσει τον έρωτα δυο ανθρώπων, ήδη πριν την τροπολογία, η Madi οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά για την Crystal στον κήπο, την οποία επακολούθησε η πρόταση να περάσουν τη ζωή τους μαζί. Μας λέει: “Οι συγκάτοικοι της Crystal -που ήξεραν τι είχα στο μυαλό μου- στόλισαν την αυλή του σπιτιού με κρεμαστά φαναράκια και λουλούδια, ενώ ένας υπερμεγέθης λούτρινος αρκούδος κρατούσε μια φωτεινή επιγραφή με τη φράση: ‘Με παντρεύεσαι;’ Μετά το δείπνο μας, οδήγησα την Crystal στην αυλή, αφού της έκλεισα τα μάτια, δείχνοντάς της την έκπληξη που της είχα ετοιμάσει. Ένιωσα τόσο ευτυχισμένη όταν δέχτηκε!”

Κατόπιν αυτού, η Madailein Donnelly και η Crystal Stirling, μπορούσαν πλέον να αρχίσουν τις προετοιμασίες του γάμου τους, ακριβώς όπως τον είχαν ονειρευτεί από την πρώτη στιγμή που ερωτεύτηκε η μία την άλλη.

Τους τελευταίους μήνες, μετά την αλλαγή στο δίκαιο για τον ομόφυλο γάμο στην Αυστραλία, η gay κοινότητα μονοπώλησε την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, προκαλώντας ταυτόχρονα την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας! Μια φωτογράφιση ήταν ο δικός μας τρόπος να υποστηρίξουμε την αλλαγή νομοθεσίας και μια καλή ευκαιρία για τα κορίτσια να κάνουν μια μικρή πρόβα για το γάμο τους! Έτσι, στήσαμε μία τελετή σε boho αισθητική, ενώ τα κορίτσια αντάλλαξαν όρκους τυλιγμένες στα οργανικά υφάσματα της Hellenic Vintage!

Φορώντας όχι απλά ένα αλλά δύο νυφικά, φωτογραφήθηκαν σε μία απλή αλλά απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα, την οποία επιμελήθηκαν καταξιωμένοι επαγγελματίες  στο Perth της Αυστραλίας.

Τα υψηλής ραπτικής νυφικά με το σύγχρονο design ανέδειξαν την απείθαρχη και τολμητή προσωπικότητά τους, ντύνοντάς τις στα χρώματα του ιβουάρ και του λευκού! Οι διαφάνειες και οι περίτεχνες, χειροποίητες λεπτομέρειες τις μεταμόρφωσαν ενώ η αγάπη κατέκλυσε την ατμόσφαιρα!

Η τελετή περιελάμβανε ανταλλαγή όρκων, που επισφραγίστηκαν με την ανταλλαγή δαχτυλιδιών και την ανάγνωση της επίσημης γαμήλιας διακήρυξης στο κοινό που παρακολουθούσε, ενώ μία βροχή από χρωματιστά κομφετί σκόρπισε στον αέρα ενώ τα κορίτσια αντάλλαξαν ένα φιλί αγάπης.

H Madi και η Crysta προγραμματίζουν μια επίσημη τελετή μέσα στο 2019.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Lucking Photography | ΒΙΝΤΕΟ: Sapphire Film Productions |
EVENT PLANNING & STYLING: Heart and Soul Weddings |
MAKE-UP ARTIST: Starlet Concepts | HAIRSTYLIST: Special Occasion Hair Creation | ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ: Perth City Farm Gallery | ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Rich and Rare | ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ: Weddings by Kate | ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ: Halo_Diamonds
CATERING: Caviar Catering | ΞΥΛΙΝΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ:  Off the Wood Timbers
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ: Zolotas Australia