Η φράση “Θέλω το γάμο μου ΑΠΛΟ ” είναι πιο δημοφιλής ακόμα και από τη φράση “Θέλω ένα πριγκιπικό γάμο”, αν το πιστεύεις. Και αν είναι πιθανότερο να πεις την πρώτη, να σε πληροφορήσω ότι η εφαρμογή της είναι αρκετά δυσκολότερη απ’ό,τι φαίνεται. Οι περισσότεροι υπερφορτωμένοι γάμοι, ξεκίνησαν με ένα απλό concept, το οποίο στην πορεία παραφορτώθηκε.

Θα σε συμβούλευα να ρίξεις μια καλή ματιά σε αυτό τον styled γάμο δίπλα στο κύμα, σε ένα ρομαντικό μα και boho σκηνικό στην παραλία, που δε θα θέλαμε να το αποχωριστούμε χωρίς να περάσουμε εκεί το βράδυ… γι’ αυτό και στήσαμε σκηνή πάνω στην άμμο!

Το ερώτημα είναι, πώς πετυχαίνεις ένα απλό και ταυτόχρονα πρωτότυπο σκηνικό; Πρώτα απ’ όλα, χρειάζεσαι αληθινό έρωτα.  Αυτό θα το θεωρήσουμε το εύκολο κομμάτι!! Στη συνέχεια περνάμε στο νυφικό… Αυτό γίνεται επίσης εύκολο μόλις μπεις στο Atelier Zolotas,  όπου κάθε boho-vintage νυφικό ράβεται στο χέρι για τη νύφη που ονειρεύεται μια γιορτή μοναδικότητας στην ημέρα του γάμου της! Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλα τα φορέματα της Hellenic Vintage θα ταίριαζαν απόλυτα, όμως έπρεπε να κάνουμε μία επιλογή…  Και τελικά κάναμε δύο. Το  Phillys dress  (σε ιβουάρ!) ήταν το πιο ξεχωριστά boho φόρεμα, ενώ από την συλλογή Crop Top δεν μπορέσαμε να μην συμπεριλάβουμε το Hera top, με την πιο αέρινη φούστα του Atelier, από λευκή μουσελίνα με έντονα σκισίματα!

Όσο για τη χρωματική παλέτα…τα γήινα χρώματα κυριάρχησαν και ταίριαξαν αριστουργηματικά με τη λευκή άμμο και τα άνθη ανεμώνας, ενώ συμπληρώθηκαν από λευκά και παλ-ροζ τριαντάφυλλα -εξάλλου όσα τριαντάφυλλα και να χρησιμοποιήσεις το αποτέλεσμα δεν θα γίνει ποτέ υπερβολικό -μόνο ατμοσφαιρικό.

Και αφού στους δύο ο τρίτος περιττεύει, ένα γαμήλιο πικνίκ στήθηκε για δύο, με όλες τις art de la table επιλογές στους τόνους του λευκού. Η διακοσμητική προσέγγιση επιτάσσει κοχύλια και κεριά ως τα πλέον απαραίτητα ενώ το μακραμέ στοιχείο, από τα πιο αριστοτεχνικά έργα χειροποίητης δεξιοτεχνίας, συμπεριλαμβάνεται στα μαξιλάρια. Εξάλλου η άνεση είναι μέσα στα στοιχεία που περιλαμβάνει η μινιμαλιστική λίστα μας. Λευκά φαναράκια και ένα χαλί ολοκληρώνουν το σκηνικό.

Η διασκέδαση μπορεί να ξεκινήσει!

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Alannah Liddell | ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ: Zolotas Australia |
HAIRSTYLING & MAKE-UP:  Cat Elizabeth Artistry | ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ:  Signature Floral Design |
STYLING: Lace Petals and Hearts &  Heart Strings Hire and Style | RENTALS: Lines and Squares | ΜΟΝΤΕΛΟ: Tanya Salvarinov