Όταν τον γνώρισα…

Το καλοκαίρι του 2007, βρεθήκαμε ένοικοι στην ίδια πολυκατοικία! Εκείνος ως διαχειριστής,  άδραξε την ευκαιρία να έρθει και να με καλωσορίσει εκ μέρους των υπόλοιπων ενοίκων… Είχε την ηθική υποχρέωση βλέπετε, χαχα!

Η πρόταση γάμου…

Έγινε σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο και μπορώ να πω πως το σχέδιο ήταν οργανωμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια! Είχαμε βγει με το πρόσχημα πως θα γνώριζα τους θείους του, όμως αντί για τραπέζι 10 ατόμων, καθίσαμε τραπέζι για δύο… Είχε συνωμοτήσει βλέπετε με τον υπεύθυνο και πλέον κουμπάρο μου! Ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα για το λάθος που έγινε με την κράτηση και πραγματικά δεν είχα αντιληφθεί τίποτα, μέχρι την ώρα που μου έδωσε το δαχτυλίδι! Αξέχαστη στιγμή..!

Ο γάμος έγινε καλοκαίρι, στις 3 Ιουνίου, στον Ι.Ν Πόρτας Παναγιάς της Πύλης Τρικάλων!

Η μαγεία στις λεπτομέρειες!

Το στυλ του γάμου μας ήταν ρομαντικό με vintage αλλά και σύγχρονες πινελιές! Η παλέτα του ήταν κυρίως λευκή, σε συνδυασμό με γήινες αποχρώσεις!

Για τα λουλούδια της ανθοδέσμης μου χρησιμοποιήσαμε λευκή και ροζ αστίλβη, ενώ για το στολισμό λυσίανθο και λευκό τριαντάφυλλο, με λίγες νότες αστίλβης!

Προσωπικά αγάπησα την επιλογή της αστίλβης, τη vintage δαντέλα στις μπομπονιέρες που έδενε με το ύφος του νυφικού και τα χειροποίητα στέφανα..

Η καλύτερη απόφαση που πήρα σε σχέση με το γάμο μου… και η χειρότερη!

Η καλύτερη ήταν ότι ο γάμος έγινε στην επαρχία, καθώς και η επιλογή της εκκλησίας, η οποία αποτελεί στολίδι από μόνη της! Δεν υπήρξε κάποια απόφαση που να μας άφησε αρνητική σκέψη!

Αν διάλεγα την αγαπημένη μου στιγμή…

Η στιγμή που έφτασα στην εκκλησία και αντίκρισα τον Θεοδόσιο! Αισθανόμουν τόσο όμορφα και άνετα.. πραγματικά και οι δύο ζήσαμε την στιγμή μόνο με χαρά, χωρίς καθόλου άγχος!

Αν έδινα μια συμβουλή σε μια μέλλουσα νύφη…

Να οργανώσει τον γάμο της στην επαρχία, αν έχει αυτή τη δυνατότητα! Ακόμα, να ξεκινήσει την οργάνωση νωρίς, με απλές σκέψεις και χωρίς άχγη… Και απλά να απολαύσει το κάθε λεπτό!

Το δικό μου νυφικό…

Υπέροχο!! Απλά υπέροχο.. Το αγάπησα από την στιγμή που το φόρεσα.. Η αγαπημένη μου Σάρα επέμενε να το δοκιμάσω και είχε απόλυτο δίκιο! Αφότου το φόρεσα, οποιοδήποτε άλλο φάνταζε τόσο λίγο..

Έχω μόνο θετικές εντυπώσεις από το Atelier Zolotas και έτυχα φοβερής εξυπηρέτησης! Τα κορίτσια ήταν υπέροχα!! Υπεύθυνη για το δικό μου νυφικό ήταν η Σάρα, που ήξερε τι να μου προτείνει.. Αισθανόμουν ότι γνωριζόμασταν καιρό!

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παρακάτω συντελεστές και φίλους, που με τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν όσα φαντάστηκα και ονειρεύτηκα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: Akis Zaralis | VIDEOGRAPHER: Highway Cinematography (Akis Zaralis)
ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΟΥ: Atelier Zolotas – Theoni Crop Top dress | ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΥΦΗΣ: Mourtzi |
ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ: Hugo Boss | ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ: Perla Pura
MAKEUP ARTIST: Giota Kouvoussi | HAIRSTYLIST: Anna Gatzi  ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ: Έναστρον, Τρίκαλα Θεσσαλίας| ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Fleurs
ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ: Βασίλης Τριζώνης | ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ: Πρωτότυπον
DJ ΔΕΞΙΩΣΗΣ: Stergios Magoutis | ΣΤΕΦΑΝΑ: Velissaria | ΒΕΡΕΣ: Pavlos-Aris |
ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΥΜΦΩΝ: Maison Marasil