Με παραπάνω από 10.000 τεύχη να εξαντλούνται από τα σημεία πώλησης, το περιοδικό Wedding & Bride είναι για τις νύφες της Δυτικής Αυστραλίας ο απόλυτος οδηγός στο δρόμο για την επιλογή του νυφικού τους.

Μετά την άφιξη του Zolotas Australia στη μακρινή ήπειρο, η μοναδικότητα της χειροποίητης συλλογής δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να ξεχωρίσει και να τραβήξει την προσοχή των media. Όταν λοιπόν η έμπειρη ομάδα του περιοδικού Wedding & Bride πέταξε από τη Μελβούρνη στο Περθ για να φωτογραφίσει τις πιο γνωστές συλλογές νυφικών που φιλοξενούν οι boutique του Περθ, η συμμετοχή της συλλογής Hellenic Vintage στη φωτογράφιση δεν προϊδέασε κανέναν γι’αυτό που θα ακολουθούσε!

Ένα μήνα μετά τη φωτογράφιση, η ιδιοκτήτρια και αντιπρόσωπος του οίκου στην Αυστραλία, Sophie Linardopoulos, έλαβε ένα συγχαρητήριο τηλεφώνημα που της ανακοίνωνε ότι για το εξώφυλλο του περιοδικού επελέγει νυφικό του οίκου Zolotas!

Το υψηλής ραπτικής νυφικό Cybele, ραμμένο στο χέρι σε λευκή version, κατέλαβε δικαιωματικά τη θέση του στο front cover, αποπνέοντας τολμηρή κομψότητα! Η εντυπωσιακή διαφάνεια  πάνω στην οποία η βαμβακερή οργανική δαντέλα σχηματίζει μακριά μανίκια και το εντυπωσιακό κέντημα από παραδοσιακό βελονάκι που στολίζει το στήθος είναι οι κύριοι υπαίτιοι!

Πάντως μη βιαστείς να κρίνεις ένα περιοδικό μόνο από το εξώφυλλο! Ακολουθεί το ολοκληρωμένο photo shoot μερικών μόνο νυφικών από τη Hellenic Vintage Essence συλλογή, που ράφτηκαν με μεράκι και αγάπη για την ελληνική κληρονομιά.
Το νυφικό Harmonia, με την αποκαλυπτική διαφάνεια που τονίζει την απίθανη αισθητική των κεντημάτων από βελονάκι και φούστα από πλισέ μουσελίνα, που εξελίχθηκε σε bridal τάση με την ίδια ταχύτητα που μπήκε στην καρδιά μας, το νυφικό Akantha, με την επιπρόσθετη εντυπωσιακή ουρά που αφαιρείται για το γαμήλιο πάρτυ, και το νυφικό Amaltheia που σχηματίζεται από βαμβακερό δίχτυ & κεντήματα και θα είναι ό,τι πιο δροσερό και κομψό μπορείς να φορέσεις τη μέρα του γάμου σου.
Οι υπόλοιπες χειροποίητες λεπτομέρειες απαθανατίζονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kevin McGinn Photography | ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ: Zolotas Australia Bridal Couture
HAIRSTYLING:  Hair by Tanya | MAKE-UP ARTIST: Black Lash Makeup Design

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ): Floral Reef | ΜΟΝΤΕΛΟ: Chloe (Chadwick Model Academy Perth)
ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Thallo