Έχουμε την αίσθηση ότι το Zolotas Baltic υπήρχε πάντα, μάλλον επειδή αυτή η boutique στο Kaunas αποτελεί μια αυθεντική έκφραση της νοοτροπίας που διέπει το Atelier Zolotas όλα αυτά τα χρόνια.

Για τον εορτασμό του επιτυχημένου πρώτου χρόνου λειτουργίας του, το Zolotas Baltic διοργάνωσε ένα γιορτινό event, προσκαλώντας wedding planners, bridal influecers, τον τύπο, και lifestyle δημοσιογράφους σε ένα εορταστικό πάρτι! Παράλληλα, για πρώτη φορά τους παρουσίαστηκε η ολοκαίνουρια συλλογή Hellenic Vintage Origin, προτού ακόμα συστηθεί στις νύφες της Λιθουανίας!

Η ιδιοκτήτριά του Roberta Bulotaite, μοιράστηκε μαζί μας τα ακόλουθα… Με δικά της λόγια :

“Η ιστορία του Zolotas Baltic ξεκίνησε όταν αντιλήφθηκα πως η φιλοσοφία της οικογένειας Ζολώτα είναι πολλά περισσότερα από ένα προϊόν γάμου και ένα εμπορικό σήμα. H  μοναδική της φιλοσοφία στηρίζεται στη θερμή και ειλικρινή επικοινωνία, την υψηλή ποιότητα των χειροποίητων νυφικών και την αντιμετώπιση μιας νύφης όχι απλά ως πελάτη.

Υποδέχτηκα τους καλεσμένους μου ανοίγοντας γι’αυτούς τη Zolotas boutique μου, η οποία δημιουργήθηκε με φυσικά υλικά, θέλοντας να δημιουργήσω μια ζεστή ατμόσφαιρα που αντανακλά την οπτική του οίκου. Η διακόσμησή της περιλαμβάνει χειροποίητα φωτιστικά και μακραμέ κουρτίνες! Όλα δίνουν το στίγμα πως δε πρόκειται απλά και μόνο για νυφική συλλογή, αλλά για μια προσωπική υπηρεσία που αντιμετωπίζει κάθε νύφη ξεχωριστά. Όταν μια μέλλουσα νύφη μπαίνει στη μπουτίκ μου, νιώθει τον Ελληνικό χαρακτήρα και τη σύνδεση με κάτι πολύτιμο πριν ακόμα φορέσει τα υψηλής ραπτικής φορέματα.

Η νέα συλλογή “Hellenic Vintage Origin” έρχεται να συμπληρώσει υπέροχα τη βασική collection, αποτελούμενη από τολμηρά και σύγχρονα σχέδια, διακοσμημένα από τα πιο περίτεχνα κεντήματα που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα. Ο σχεδιαστής παίζει με την διαφάνεια και το παραδοσιακό βελονάκι, αναδεικνύοντας κάθε χειροποίητη λεπτομέρεια. Πηγή έμπνευση παραμένουν ο ήλιος και η θάλασσα, καθιστώντας αυτά τα σχέδια μοναδικά σε όλο τον κόσμο. Μια συλλογή που γεννήθηκε από την Ελληνική κληρονομιά και τις χειροποίητες παραδοσιακές τεχνικές και εξατομικεύεται για κάθε νύφη. Αυτά θέτουν τη βάση ενός πανίσχυρου: αυτή που δημιουργείται αφού συναντηθούμε.”

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ του γενέθλιου event!

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Jurgita Lukos
CATERING: Graikiška virtuvė Rhodos | ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & PLANNING: Baltos Avelės
DJ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Paulius Grebliunas (Tavo Fiesta)
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Zolotas Baltic