Όπως λογικά περιμένεις ήδη προτού απολαύσεις την εμπνευσμένη από Ελλάδα φωτογράφιση που πραγματοποιήσαμε με την καλλιτεχνική επιμέλεια των E.M for you – event planning, θα ακολουθήσουν γερές δόσεις μπλε και λευκού!

Όλα ξεκίνησαν με ένα φωτεινό Ώπα! -και με τι άλλο θα μπορούσαν να ξεκινήσουν- των The Letter Co.. Στόχος ήταν να καταγράψουμε την αίσθηση που έχει ένας γάμος σε ελληνικό νησί! Η σταθερά αγαπημένη φωτογράφος Pauline Niarchou κατάφερε να συγκεντρώσει την προσοχή σε όλα τα ελληνικά στοιχεία, κάνοντας ταυτόχρονα τη διαδικασία της φωτογράφισης απολαυστική!

Οι εντυπωσιακές συνθέσεις της Antoinetta Koutsouradi  από κίτρινα και μπλέ λουλούδια με βάση τα κλαδιά ελιάς, έδωσαν μια ξεχωριστή αίσθηση ελληνικής εξοχής, όπως και τα εξαιρετικά σερβίτσια με τα βαθυ-μπλέ ποτήρια με τη σφραγίδα των Zoulovits Events.

Με τα προσκλητήρια (ή και Save the dates), τυπωμένα σε ελληνικό μοτίβο , οι καλεσμένοι δεν μπορεί να μην αντιληφθούν αμέσως την χαρακτηριστική αίσθηση που ονειρεύεσαι για τη μεγάλη μέρα !

Ώρα να μιλήσουμε για γαμήλια τούρτα! Οι The Cakers δημιούργησαν ένα γλυπτό αριστούργημα από μπλέ και λευκά κομμάτια και μια χαρακτηριστική πινελιά λεμονιού, καθώς και παιχνιδιάρικα cupcakes, που μάλλον θα δεχτείς να θυσιάσεις με αντάλλαγμα τη γλυκιά τους απόλαυση!

Ποιο θα ήταν το νυφικό για τη περίσταση; Αυτό δεν μπορούσε να μην είναι το ολόλευκο Οrora, που ενσαρκώνει όσα είχαμε στο μυαλό μας , θέλοντας αυτή η φωτογράφιση να αποπνέει ελληνικό καλοκαίρι με κάθε δυνατό τρόπο . Τα λευκά κρόσσια που κοσμούν το χειροποίητο νυφικό φόρεμα φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι  και τα μεγάλα ψηλά ανοίγματα στο πλάι το κάνουν απλά αξέχαστο. Τα χρυσά κοσμήματα της Thallo έδωσαν αίγλη στη νυφική εμφάνιση !

Την ίδια στιγμή η φυσική ομορφιά της Υπαπαντής Βασιλά απογειώθηκε στα χέρια της χαρισματικής Makeup artist Τζώρτζιας Χριστοδούλου .

Η παρουσία του γαμπρού έπρεπε να είναι επάξια, έτσι οι  Gentlemen Experts by Atelier Zolotas επιμελήθηκαν την εμφάνιση του με μπλε , άσπρες και χρυσές λεπτομέρειες .

Θα θέλαμε ,να ευχαριστήσουμε πολύ το εστιατόριο Bluefish που μας έδωσε την κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα που θέλαμε! Εξάλλου, υπάρχει γάμος που να μην ακούστηκε ΩΠΑ;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pauline Niarchou Photography | STYLING & ΟΡΓΑΝΩΣΗ: E.M for you wedding planners
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΝΥΦΙΚΟ: Atelier Zolotas
MAKE-UP ARTIST: Τζώρτζια Χριστοδούλου| HAIRSTYLING: Τζώρτζια Χριστοδούλου
ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Antoinetta Koutsouradi | ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ & ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ: The Cakers
ΦΩΤΕΙΝΟ INSTALLATION:  The Letter Co.  | ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ: Zoulovits
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ & MENU: Info Print Works
ΧΩΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ: Bluefish Vouliagmeni | ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Thallo
ΜΟΝΤΕΛΑ: Θάνος ΑδαμόπουλοςΥπαπαντη Βασιλα
ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ: Gentlemen Experts by Atelier Zolotas