Λίγο αφότου γίναμε το εξώφυλλο του περιοδικού Wedding&Bride στην Αυστραλία, συνέβη ξανά! Το περιοδικό αυτό είναι το αγαπημένο μας λόγω της εμπειρίας του στην οργάνωση γάμων, που το έχει αναδείξει σε πολύτιμο βοηθό για τις μέλλουσες νύφες της μακρινής ηπείρου (αν υποθέσουμε ότι ο κόσμος είναι μεγάλος!).

Το νυφικό που έκανε το Atelier Zolotas πρωτοσέλιδο για δεύτερη φορά δεν ήταν τυχαία το Arathea! Το mermaid αυτό νυφικό κλέβει την παράσταση αποθεώνοντας την γυναικεία φιγούρα, με τους ευρηματικούς του συνδυασμούς βαμβακερών υφάσματος και χειροποίητης δαντέλας, αποκαλύπτοντας με τόλμη τη θηλυκή πλάτη, για να καταλήξει σε μια εντυπωσιακή ουρά που ακολουθεί κάθε σου βήμα. Ένα  χειροποίητο νυφικό όπως κανένα άλλο.

Η υπόλοιπη φωτογράφιση είναι εξίσου εντυπωσιακή γι’αυτό και θα τη μοιραστούμε μαζί σου! Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης, μετά το Arathea:

Το crop top σύνολο που δημιουργείται από το Elpis top & τη φούστα  Erato σε ιβουάρ και πετυχαίνει την τέλεια αρμονία μεταξύ νεανικότητας και φινέτσας! Η φούστα από πλούσιο τούλι τονίζει τη θηλυκή μέση στο έπακρο, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που όλοι θα θυμούνται και κυρίως μια απίθανη αίσθηση στη νύφη που το φοράει!

To Eris, με τις διαγώνιες δαντέλες του να δημιουργούν σύγχρονη γεωμετρική διαφάνεια, χωρίς να υστερεί σε ρομαντικά στοιχεία, όπως η ανάλαφρη τούλινη φούστα του, που κυματίζει γύρω σου σε κάθε σου κίνηση!

Και επειδή λατρεύουμε την ιδέα μιας νυφικής φούστας την οποία διατρέχει περίτεχνη δαντέλα, βάλαμε πίσω απ’το φακό ακόμα ένα σύνολο με τη λευκή Dareia skirt και το Io top! Όπως είναι κατανοητό, οι νυφικοί συνδυασμοί με τα Crop Top νυφικά της συλλογής Hellenic Vintage είναι ανεξάντλητοι! Οπότε ετοιμάσου για ακόμα περισσότερους στο μέλλον…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kevin McGinn Photographer  |  VENUE: Belvoir Homestead
MAKEUP: Black Lash Makeup Design  | ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ: MissMeNot Flowers
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ: Zolotas Australia bridal couture