Στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού μας. Στολίσαμε το τεράστιο δέντρο του Atelier Zolotas. Ανάψαμε όλα τα λαμπιόνια. Ξεκινήσαμε να πίνουμε τον καφέ μας σε χριστουγεννιάτικες κούπες. Απλά δεν ήταν αρκετό, αφού το ανήσυχο πνεύμα μας των Χριστουγέννων ζητούσε κάτι παραπάνω!

Έτσι καλέσαμε τους φίλους μας στη SenSyle Events, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν το Comme ça Fleurs, ακολούθησε η HMUA Βασιλική Λειβαδιώτη και αναπόφευκτα όλα οδήγησαν σε ένα χριστουγεννιάτικο editorial! Σύντομα, είχαμε ακριβώς την κατάλληλη τοποθεσία στο μυαλό μας!

Πήγαμε εκεί όπου ‘‘συχνάζουν’’ τα χριστουγεννιάτικα δέντρα! Στην αγορά των ελατοπωλητών! Και αφού δεν είχαμε να επιλέξουμε το πιο όμορφο για να το πάρουμε σπίτι, χρησιμοποιήσαμε ΟΛΑ τα πανέμορφα έλατα ως φόντο, ενώ ένα αγροτικό αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε σε Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με τον μοναδικό τρόπο που το SenSyle crew μπορεί να μεταμορφώσει οποιοδήποτε location!

Ποιο θα ήταν το τέλειο νυφικό φόρεμα για αυτή τη περίσταση; Το θέλαμε λευκό, σίγουρα με μακριά μανίκια και φυσικά, με πλούσια τούλινη φούστα! Το χειροποίητο νυφικό Cybele πληρούσε όλες αυτές τις προϋποθέσεις και δεδομένου ότι η Patricia Perger βρισκόταν στην πόλη, όλα κούμπωσαν μεταξύ τους! Μια κόκκινη καρό εσάρπα την κράτησε ζεστή -γιατί το μυστικό βρίσκεται στις κόκκινες λεπτομέρειες αυτές τις μέρες του χρόνου! Οι Comme ça Fleurs δημιούργησαν το ονειρικό κόκκινο headpiece για τα μαλλιά της, πέραν του υπόλοιπου στολισμού, ενώ τα σκουλαρίκια Thallo πρόσθεσαν την χρυσή πινελιά που έλειπε!

Χρειαζόμασταν όμως μια ακόμη χειμωνιάτικη λεπτομέρεια, κάτι… πολικό! Και επειδή ήταν πολύ νωρίς για χιόνι, βάλαμε στην παρέα μας ένα σκύλο Χάσκυ!! Σας αφήνουμε να απολαύσετε το αποτέλεσμα… καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Pahountis Photography | PLANNING & DESIGN: SenSyle Events
STYLING: SenSyle Crew | ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Comme Ca Fleurs
MUA & HAIRSTYLING: Vasiliki Livadioti
ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ: The Cakers | ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Thallo
ΜΟΝΤΕΛΟ: Patricia Perger
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ : Cybele dress by Atelier Zolotas