Έχω τόσα να περιγράψω για όσα έγιναν στο runway show του Atelier Zolotas στο πλαίσιο της νυφικής εβδομάδας μόδας στο Ζάππειο, που ευτυχώς έχω τη βοήθεια του πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού που ακολουθεί!

Η φωτογραφική κάλυψη του backstage και της επίδειξης έγινε από το φακό της Βαλεντίνης Αμασιάδη ενώ για το video που ετοιμάζεται να γίνει viral ευθύνεται ο Αλέξης Ζαφειράκης!

Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος όταν η καλλιτεχνική διεύθυνση βρίσκεται στα χέρια του Μιχάλη Πάντου, της ομάδας του Freddy Kalobratso στο hairstyling & το makeup, της Comme Ca Fleurs & events στις εντυπωσιακές floral δημιουργίες και της Thallo στη χρυσή λάμψη των κοσμημάτων που στόλισαν την επίδειξη.

Ο σχεδιαστής του οίκου, VG Zolotas επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις… Η πανέμορφη Ιωάννα Σαρρή άνοιξε το show, και η Μικαέλα Φωτιάδη συνοδευόμενη από το μονάκριβο γιο της Borbokis junior (ντυμένο με Baby u rock) και το σύντροφό της Γιάννη Μπορμπόκη (με κοστούμι των Gentlemen Experts by Atelier Zolotas), έκλεισαν την επίδειξη με τον πιο γλυκό τρόπο! Ο δίχρονος μικρός ξεσήκωσε τα παρασκήνια κάνοντας το δικό του party και χορεύοντας ακατάπαυστα τα αγαπημένα του τραγούδια (ένας μικρός influencer, δε φαίνεται;).

Πριν την έναρξη της επίδειξης, η αίθουσα ήταν κατάμεστη από θεατές και ιδιαίτερους προσκεκλημένους του οίκου. Το ελληνικό κοινό είναι το αγαπημένο μας για την παρουσίαση της Hellenic Vintage collection, στο μέρος που γεννήθηκε και πήρε την επιρροή της, ως η ιδανική αφετηρία ενός μεγάλου προγράμματος εμφανίσεών της για την ερχόμενη σεζόν ανά τον κόσμο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Valentiny Photography | ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΙΣΗ: Alexis Zafeirakis – Portfolio54
HAIRSTYLIST & MAKE-UP ARTIST: Freddy MakeUp stage | NAIL ART: Νύχι νύχι Nail Academy
ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: Comme Ca Fleurs & events | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Thallo|
ΠΑΙΔΙΚΟ KOΣΤΟΥΜΙ:  Baby u rock | ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ: Gentlemen Experts by Atelier Zolotas | ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ: Atelier Zolotas