Αν είσαι μέλλουσα νύφη, πιθανότατα έχεις ήδη ακούσει ιστορίες για την υπέροχη εμπειρία ενός Trunk Show που διοργανώνει το Atelier Zolotas σταθερά σε Κύπρο, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και διαρκώς νέους προορισμούς!

Έχουμε ήδη μοιραστεί μαζί σου το πρώτο Trunk Show που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, αγκαλιάστηκε αμέσως και εξελίχθηκε σε καθιερωμένο event! Πολύ σύντομα άρχισε να  διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο για την Κύπρο, με τα διαθέσιμα ραντεβού να εξαντλούνταν πολύ γρήγορα αμέσως μετά από την ανακοίνωνή του!

Το πρώτο Trunk Show φιλοξενήθηκε σε μια εντυπωσιακή villa με τοίχους από γυαλί, στην καρδιά ενός δάσους… Αργότερα, αγαπήσαμε τα πολυτελή σπίτια πάνω στη θάλασσα… Θα ήταν λοιπόν ενδιαφέρον να μάθεις πώς ξεκίνησαν όλα για αυτή τη νυφική διοργάνωση!

Ενώ σχεδιάζαμε το πρώτο Trunk Show του Atelier Zolotas και εν μέσω brainstorming, κάναμε την εξής απλή ερώτηση: Πώς ονειρεύεσαι να ανακαλύψεις το νυφικό σου; Θέλοντας να δώσουμε μια πολύ καλή απάντηση σε αυτό το ερώτημα, δημιουργήσαμε μια μαγική εμπειρία!

Η βασική ιδέα είναι απλή… Όλα τα χειροποίητα νυφικά της συλλογής Hellenic Vintage ταξιδεύουν από την Αθήνα μέχρι τον τόπο διεξαγωγής του Trunk Show. Η ομάδα μας, συμπεριλαμβανομένων των wedding experts του Atelier Zolotas, σε υποδέχεται σε μια πολυτελή βίλα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα νυφικά του οίκου χωρίς να ταξιδέψεις μέχρι την Αθήνα. Φυσικά, αυτή η εμπειρία δε θα ήταν τόσο ξεχωριστή χωρίς την παρουσία των αγαπημένων σου προσώπων, τα οποία ενθαρρύνουμε να φέρεις μαζί σου κατά τη διάρκεια του ραντεβού σου! Αφού θέλουμε το ραντεβού σου να σου μείνει αξέχαστο, δεν μπορούν να λείπουν οι κολλητές σου ή τα αγαπημένα μέλη της οικογένειάς σου, γι’ αυτό και είναι όλοι ευπρόσδεκτοι στην έπαυλη του Trunk Show! Η συγκίνηση όλων είναι πάντα μεγάλη, όταν βρίσκεις το μοναδικό σου!

Νομίζω πως είναι ώρα να μοιραστούμε μαζί σου μερικές ειδυλλιακές στιγμές από το πρόσφατο Trunk Show του Atelier Zolotas στην Κύπρο, για να έχεις μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει στα επόμενα! Ευχαριστούμε το Βασίλη Αδαμόπουλο, τον αγαπημένο φωτογράφο γάμου που θα συναντήσεις συχνότατα στην ενότητα Our Brides, που απαθανάτισε κάποιες από τις υπέροχες στιγμές τους!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Vassilis Adamopoulos
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ: Atelier Zolotas