Η boho-chic συλλογή του Zolotas Baltic παραμένει αποκάλυψη τόσο για τους επαγγελματίες του χώρου, όσο και για τις μέλλουσες νύφες!

Πρωτοσυναντηθήκαμε με τους ταλαντούχους wedding planners  Baltos Avelės στην έκθεση γάμου της Λιθουανίας. Για την ομάδα τους δεν ήταν καθόλου δύσκολο να δημιουργήσουν μια αυθεντικά boho σκηνή γάμου στην παραθαλάσσια άγρια φύση!  Θα τους αφήσουμε να αφηγηθούν οι ίδιοι τον τρόπο που το εμπνεύστηκαν, πριν το μοιραστούμε φωτογραφικά μαζί σου:

“Έχοντας δουλέψει στη βιομηχανία του γάμου τα τελευταία χρόνια, έχουμε συναντήσει τόσα διαφορετικά στυλ… από ρομαντικούς παραμυθένιους γάμους με πολυτελή μαξιλάρια, καθρέπτες και σκαλιστά τριαντάφυλλα, μέχρι γάμους σε βιομηχανικό στυλ και γεωμετρικά μοτίβα, ή διακοσμημένους με τροπικά φύλλα! Η ομάδα μας έχει την ικανότητα να δημιουργεί διαφορετικής έμπνευσης θέματα, αφού τα αναλύσουμε και τα μελετήσουμε, υπάρχει όμως ένα στυλ που αποτυπώνει την φυσική ομορφιά και είναι πάντα επίκαιρο! Αυτό δεν είναι άλλο από το bohemian ύφος και δεν απαιτεί ιδιαίτερη επιτήδευση!

Οι bohemian γάμοι δεν απεικονίζουν την κλασική νύφη, αλλά έχουν μια μινιμαλιστική, άγρια πλευρά. Αυτή ακριβώς είναι και η ιστορία που θέλουμε να διηγηθούμε με αυτό το editorial. Στήσαμε ένα boho σκηνικό, που ήταν στις καρδιές μας εδώ και πολύ καιρό . Όταν είδαμε τα boho chic νυφικά του Atelier Zolotas, ένα φωτογραφικό όραμα γεννήθηκε στο μυαλό μας!

Η διακόσμηση και η έμπνευση, ήρθαν από τη φύση. Η νυφική εμφάνιση θυμίζει Ελληνίδα θεά! Το χειροποίητο, κεντημένο με βελονάκι Crop Top νυφικό της συλλογής Hellenic Vintage είναι ο πρωταγωνιστής, εμπνέοντας και καθοδηγώντας το ύφος της φωτογράφισης. Το νυφικό αυτό αντανακλά το μοναδικό μποέμικο στυλ με την κομψότητα και τη γοητεία της παράδοσης, παραμένοντας απόλυτα σύχρονο!

Το αποτέλεσμα αναδεικνύει απόλυτα τη θηλυκή σιλουέτα και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

Ευχαριστούμε την ταλαντούχα δημιουργική ομάδα:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ieva Rudžionytė photography | STYLING & ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Baltos Avelės
ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: FeraHano | BRIDAL HEADPIECE: Apple of Eve |
ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ: Gentlemen’s Concept | ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ: DEKŪ |
ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ: CupCake.lt | ΕΙΔΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Čekiški Indai | ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ: Žana Kaunas
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΝΥΦΙΚΟ: Zolotas Baltic