Λένε πως “η απλότητα είναι η υπέρτατη κομψότητα”, που συμπίπτει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας στο Atelier Zolotas. Στο μαγευτικό σκηνικό του Μπαλί, το εξωτικό τοπίο εναρμονίζεται πλήρως με την οργανική φύση της Hellenic Vintage, τα νυφικά της οποίας πριν κεντηθούν στο χέρι, ράβονται με υφάσματα από βαμβάκι!

Η μόνιμα boho διάθεσή μας, έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση ανά τον κόσμο, μέσα από κάθε αντισυμβατική γυναίκα που θέλει η ημέρα του γάμου της να μείνει σε όλους αξέχαστη! Μπορεί να είναι απόλυτα λογικό ότι μια νύφη δείχνει υπέροχη φορώντας χειροποίητη υψηλή ραπτική, αλλά κυρίως ΝΙΩΘΕΙ υπέροχη, όπως και δροσερή (ναι, και αιθέρια)!

Στην τέλεια ισορροπία μεταξύ έντασης και φυσικότητας, ακολουθούν τα νυφικά Io, Keila και Ophelia (το οποίο έχουμε ξαναφωτογραφίσει στο Μπαλί, όπως μπορεί να θυμάσαι!).

Στο Atelier Zolotas, κάθε νυφική εμφάνιση είναι απόλυτα προσωποποιημένη και δημιουργείται αφού ακούσουμε την ιστορία και το όνειρο σου για την ημέρα του γάμου. Ουσιαστικά σπάμε την παράδοση, ενώ την αντιπροσωπεύουμε! Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να το οπτικοποιήσεις, ρίξε μια ματιά στα χειροποίητα κεντήματα από βελονάκι και βαμβακερό κορδόνι, που στολίζουν τα νυφικά με τον πιο εκλεπτισμένο και περίτεχνο τρόπο!

Το bridal look σου θα είναι δυναμικό, με μια διακριτική αίσθηση ρομαντισμού… ακριβώς ό,τι σε έφερε στα σκαλιά της εκκλησίας, σωστά;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Tessa Kit Photography
MAKEUP ARTISTS: Yeanne Makeup Art & Makeup by Deaz | HAIRSTYLING: Tini Hair Bali (Yeanne and Team)
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Bluemoloko | ΒΙΛΑ: Villa Mar Bali
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ: Zolotas Australia