“Απέραντη σαν ωκεανός, αστείρευτη σαν κύμα…”

Είχες ποτέ την έμπνευση να παντρευτείς τον αγαπημένο σου σε μια εξωτική ακροθαλασσιά του Μπαλί; Η φωτογράφιση που ακολουθεί την ενσαρκώνει αριστουργηματικά και η πραγματοποίησή της περνά από το φακό της Tessa Kit Zawadzki!

Στο βραχώδες σκηνικό μιας μικρής παραλίας της Αυστραλίας, σχηματισμένης από τα κύματα του ωκεανού, οι Wonderland Bali Events δημιουργούν μια μαγευτική bohème ατμόσφαιρα!

Και κάπως ετσι, η νύφη μοιάζει με μούσα που ναυάγησε σε ερημικό νησί! Στέκεται ξυπόλητη πάνω στην άμμο, φορώντας το αέρινο crop top νυφικό Ophelia, ανάμεσα σε ροδοπέταλα. Στο χειροποίητο νυφικό της σχηματίζεται μια ονειροπαγίδα από βελονάκι που, εκτός από όνειρα, αιχμαλωτίζει και τα βλέμματα.

Γύρω της εκτυλίσσεται ένα tribal σκηνικό… μια αφαιρετική σκηνή από καλάμια, πάνω σε ένα κόκκινο Περσικό χαλί, λεπτομέρειες από καραβόσκοινο και αποχρώσεις του χρυσού ανακατεμένου με το μαύρο, που χρωματίζει και τη γαμήλια τούρτα.

Τα κόκκινα άνθη δημιουργούν έντονη αντίθεση, ενώ η νύφη ακτινοβολεί στο ολόλευκο boho νυφικό της!

Μικρές λεπτομέρειες που μαγεύουν: μια κορνίζα σχεδόν θαμμένη μέσα στην άμμο, περίτεχνα κηροπήγια και μαύρα φαναράκια ακουμπισμένα στη χρυσή άμμο.

Εμπνεύστηκες ήδη το γάμο σου; Μπορείς να αφήσεις θετική απάντηση στα σχόλια!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Tessa Kit Photography | STYLISTS & PLANNERS: Wonderland Bali Events |
ΜΟΝΤΕΛΟ: Danielle Fisser (Balistarz Productions) |
ΝΥΦΙΚΟ: Zolotas Australia Bridal Couture, Ophelia dress | MAKE – UP ARTIST: Xenia Valeeva |
ΤΟΥΡΤΑ: Butter Bali | ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ: House of Succulent