Σου έχουμε παρουσιάσει ήδη το Μυκονιάτικο γάμο της Jess & του Stephen, ένα ζευγάρι διάσημο για το travel-vlogging του… Με την ευκαιρία, σου τον ξαναθυμίσουμε εδώ

Μετά το γάμο τους στο νησί της Μυκόνου, διάσημο για την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και το ξέφρενο lifestyle, θα σε εκπλήξουν και πάλι με την day-after φωτογράφιση που έκαναν στην ηφαιστειογενή Σαντορίνη, διάσημη για τα μαγευτικά της ηλιοβασιλέματα.

Οι Studio Phosart, διάσημοι για τις απίθανες φωτογραφίες γάμου και τα ονειρεμένα wedding films, αιχμαλώτισαν τον ορίζοντα και απαθανάτισαν τη Jess στο χειροποίητο γαμήλιο νυφικό της, που δημιουργήθηκε από το Atelier Zolotas ειδικά για εκείνη. Γνωρίζεις ήδη τους λόγους για τους οποίους ο οίκος Zolotas είναι διάσημος!

Το νυφικό της, από τη διάσημη συλλογή Hellenic Vintage, βασίστηκε στο σχέδιο του Rhea essence και ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις μέρες μαραθώνιου ραπτικής -και υπάρχει video και γι’αυτό! Ανάμεσα στα καλοκαιρινά χρώματα της Day After φωτογράφισης, το ολόλευκο χειροποίητο νυφικό της ξεχωρίζει, με τις λευκές βαμβακερές δαντέλες που διατρέχουν τη φούστα να ανεμίζουν σε κάθε της κίνηση και φυσικά, στο νησιώτικο μελτέμι! Ο χρόνος φαίνεται να σταματά ενώ η Jess στέκεται στην άκρη του ηφαιστειακού βράχου, τη διάσημη Καλντέρα!

Και κάπως έτσι ο Stephen είναι ο πιο ευτυχισμένος  άνδρας στο νησί …

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Phosart Photography – Cinematography
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΝΥΦΙΚΟ: Atelier Zolotas, Rhea Dress (custom made)| ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: Forever Soles |
ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ: Topman | ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ:  Florsheim Shoes| ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΗ ΓΡΑΒΑΤΑ: OTAA |
ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΒΕΡΕΣ: Diamonds & Pearls Perth