Όταν τον γνώρισα…

Γνωριστήκαμε  στη Θεσσαλονίκη απ’όπου και οι δύο καταγόμαστε! Εκείνο το βράδυ ήταν το πάρτι της καλύτερης µου φίλης και βρισκόμασταν στο Shark bar restaurant -10 χρόνια πριν!

Η πρόταση γάμου…

Μου έκανε πρόταση ένα καλοκαιρινό πρωινό, στο νησί της Αίγινας (συγκεκριμένα στις 30/7/15). Ήμασταν στο κρεβάτι και μόλις είχα ξυπνήσει… η πρόταση ήταν απλή και υπέροχη! Παντρευτήκαμε αρκετά συμβολικά στην Αίγινα, στις 30 Ιουλίου, στον Ι.Ν Αγίων Αναργύρων!

Η μαγεία στις λεπτομέρειες!

Ο γάμος μας θα χαρακτηριζόταν minimal! Κινηθήκαμε σε κράφτ αποχρώσεις και χρησιμοποιήσαμε λινάτσα! Κάθε λεπτομέρεια ήταν χειροποίητη από την καλή µου φίλη Αθηνά Χρυσοµάλλη!

Ως προς τον ανθοστολισμό, έγινε με ελιά, baby’s breath και ιβουάρ τριαντάφυλλα! Αγαπημένη λεπτομέρεια ήταν το υπέροχο βιβλίο ευχών μας, που βασίστηκε σε έναν polaroid εκτυπωτή!

Η καλύτερη απόφαση που πήρα σε σχέση με το γάμο μου.. και η χειρότερη!

Καλύτερη απόφαση: η εμπιστοσύνη στη φίλη µου Αθηνά!
Χειρότερη: Δεν υπήρξε! Όλα πήγαν καλύτερα απ’ό,τι περιμέναμε!

Αν διάλεγα την αγαπημένη μου στιγμή…

Ήταν μόλις μπήκαμε στο χώρο της δεξίωσης και οι καλεσμένοι μας υποδέχτηκαν ανάβοντας συγχρονισμένα τα glow sticks που κρατούσαν στα χέρια τους! Χορέψαμε το “City of stars” από τη ταινία “La la land” και ήταν τόσο συγκινητική στιγμή! Η συγκίνηση αυτή μεταφέρθηκε και στους καλεσμένους µας, κάνοντας τη στιγμή αυτή μοναδική! 

Αν έδινα μια συμβουλή σε μια μέλλουσα νύφη…

Να έχει κοντά της όλους τους ανθρώπους που αγαπά, την οικογένεια και τους καλούς της φίλους! Αξία ανεκτίμητη…

Το δικό μου νυφικό…

Το νυφικό µου ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ! Δε μπορώ να φανταστώ κάποιο νυφικό που να µου ταιριάζει καλύτερα! Μόλις το είδα στη φωτογράφιση του Atelier Zolotas έκλεισα κατευθείαν ραντεβού για να το δοκιμάσω! Το φόρεσα και ήταν ακριβώς όσα είχα ονειρευτεί!

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από το Atelier Zolotas! Η Μελίνα µε βοήθησε ως προς την κάθε λεπτομέρεια του φορέματος µου, με ό,τι αλλαγές ήθελα να κάνω!
Μου έδωσαν φρέσκες ιδέες και όμορφες συµβουλές! Η επικοινωνία µας ήταν άμεση και τόσο φιλική που µε έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι µου!
Τους ευχαριστώ πολύ όλους…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παρακάτω συντελεστές και φίλους, που με τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν όσα φαντάστηκα και ονειρεύτηκα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: POVstudio | VIDEOGRAPHER: POVstudio
ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΟΥ: Atelier Zolotas – Antheia dress | ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΥΦΗΣ: Ash Shoes
ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ: Gentlemen Experts by Atelier Zolotas | ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ: Paul Smith
MAKEUP ARTIST: Αντωνοπούλου Δανιέλα   HAIRSTYLIST: Νάσος Ασηµακόπουλος 
WEDDING PLANNER: Αθηνά Χρυσομάλλη | ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Mercedes Flowers | ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ: Marini Luxury Suites
ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ: Ζαχαροπλαστείο Χρόνης | ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ: baptistika.gr | ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ: Στιγµές Χαράς | CATERING: Ο Φώτης |DJ ΔΕΞΙΩΣΗΣ: Dj Sougar (Γιώργος Σουγάρης) | ΣΤΕΦΑΝΑ: Thallo |ΒΕΡΕΣ: Gofas jewelry