Αν αποδομήσεις τη συλλογή “Hellenic Vintage” θα σου μείνει υψηλή ραπτική και ηλιαχτίδες! Τα χειροποίητα νυφικά του Atelier Zolotas έχουν ταξιδέψει τον κόσμο ντύνοντας τα πιο καταπληκτικά πλάσματα που πιστεύουν στην υψηλή ποιότητα και την κουλτούρα, παραμένοντας αντισυμβατικά με τον πιο κομψό και μοναδικό τρόπο!

Η συλλογή Zolotas έχει ένα μαγικό τρόπο να συναντά χαρισματικούς ανθρώπους… Από τις αβίαστα γοητευτικές μέλλουσες νύφες (θα υπερηφανευόμαστε για τις νύφες μας μέχρι το τέλος των ημερών του μποέμ), μέχρι τους καταξιωμένους επαγγελματίες που εμπνέονται από εμάς και μετά επιστρέφουν την έμνευση αυτή, ανεβάζοντας το επίπεδο μιας φωτογράφισης! Στο τέλος, όλα είναι θέμα έμπνευσης, αγάπης και τόλμης!

Ποτέ δε ξέρεις που θα φτάσει ένα μποέμ editorial… Ένα ζευγάρι με χίπικη κομψότητα, ένα απέραντο τοπίο με χρυσαφένια λάμψη και τρία χειροποίητα νυφικά του οίκου Ζολώτα… Παρότι μία πολυτελής τέντα στήθηκε στους αμπελώνες Credaro, στεγάζοντας ένα εντυπωσιακό γαμήλιο τραπέζι στολισμένο με ονειρεμένα άνθη, το ζευγάρι πήδηξε το φράχτη, προσφέροντάς μας τις πιο αξιομνημόνευτες πόζες δίπλα σε ένα φράγμα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: The Barefoot Photographer|PLANNER: Travelling Jaspers |
ΜΟΝΤΕΛΑ: Catie Armour & Ben Jasinski | ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Credaro Family Wines |ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ: Empire Events |
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ NYΦΙΚΑ: Zolotas Australia