Όταν τον γνώρισα…

Γνωριστήκαμε σε μια έκθεση 6 χρόνια πριν, όπου συμμετείχα με ένα γκρουπ καλλιτεχνών. Ο Μιχάλης με προσέγγισε, υποτιθέμενος ότι θέλει να μάθει για τη δουλειά μου. Λίγες μέρες αργότερα ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και από τότε είμαστε μαζί.

Η πρόταση γάμου…

Πέρσι στα γενέθλια μου, ξύπνησα όπως κάθε πρωί απο το σκυλάκι μας τη Φρίντα, όπου πήδηξε στο κρεβάτι για τις πρωινές αγκαλιές και τα πρωινά φιλιά. Ένω σηκώθηκα, παρατήρησα κάτι να γυαλίζει πάνω στο κολάρο της, και ξαφνικά άρχισε να ακούγεται από το μέσα δωμάτιο το τραγούδι του πρώτου μας χορού. Τότε ο Μιχάλης μπήκε στο δωμάτιο και γονάτισε κρατώντας αγκαλιά τη Φρίντα, αντί του δαχτυλιδιού.

Ο γάμος μας έγινε στις αρχές του Ιουνίου, στην εκκλησία του Τίμιου Προδρόμου, στη Λεμεσό.

Η μαγεία στις λεπτομέρειες!

Το κύριο στυλ ήταν boho με ρουστίκ στοιχεία και δίαφορα χρώματα. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιήσαμε κάθε απόχρωση του κόκκινου,του ρόζ, του πράσινου, του κίτρινου ,του ροδακινί και του ιβουάρ.

Η δεξίωση έγινε στο σπίτι των γονιών μου, όπου όλα τα στοιχεία ταίριαξαν τέλεια και συμπλήρωσαν τον εξωτερικό χώρο του κήπου.

Ειλικρινά τα λάτρεψα όλα. Έχουμε ένα καλλιτεχνικό κύκλο από οικογένεια και φίλους, όπου μας βοήθησαν να κάνουμε πολλά πράγματα από μόνοι μας, όπως τη κύρια διακόσμηση, τον ανθοστολισμό και τις μπομπονιέρες. Ακόμα σχεδίασαν τα προσκλητήρια, εγκατέστησαν τον φωτισμό και πολλά άλλα.

Η απόφαση που πήρα σχετικά με το να γίνει ο γάμος μας στον κήπο του σπιτιόυ μου, δεν ήταν και η πιό εύκολη και μας πήρε πολύ χρόνο. Στο τέλος όμως, το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε. Όλες οι λεπτομέρειες ήταν διαφορετικές και μοναδικές, αντανακλώνταν στις προσωπικότητες μας και όλοι μας οι καλεσμένοι λάτρεψαν την οικεία και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Αν διάλεγα την αγαπημένη μου στιγμή…

Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν περπάτησα στο δίαδρομο και είδα τον Μιχάλη να με περιμένει. Δακρύσαμε και οι δύο και νίωσαμε ένα μεγαλειώδες συναίσθημα αγάπης και ευτυχίας. Ακόμα πιο όμορφη στιγμή, ήταν αυτή που χόρεψα με τον πατέρα μου. Κανένας από εμάς δεν γνώριζε ποιό τραγούδι είχε επιλέξει (εκτός από αυτόν και τον dj) και όταν το I loved her firstξεκίνησε να παίζει, οι περισσότεροι καλεσμένοι άρχισαν να δακρύζουν.

Στο ρυθμό του πρώτου μας χορού…

Κάναμε είσοδο με το Sweet child o’ mine , από Guns N’ Roses και το τραγόυδι του πρώτου μας χορού ήταν το Can’t help falling in love, από Elvis Presley.

Αν έδινα μια συμβουλή σε μια μέλλουσα νύφη…

Θα της έλεγα να παραμείνει συγκεντρώμενη εκείνη την μέρα. Είναι μια μεγάλη μέρα που διαρκεί λίγες ώρες, για αυτόν ακριβώς τον λόγο αφέσου, απόλαυσε το και συγκεντρώσου στον σύζυγο σου. Έτσι και αλλιώς αυτή η μέρα είναι μόνο δική σας.

Το δικό μου νυφικό…

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσαν τα νυφικά, διότι όλα μου φαίνονταν ίδια. Αυτό όμως δεν συνέβη με αυτά του Atelier Zolotas. Κοιτώντας τα νυφικά, ξαφνιάστηκα από το πόσο μοναδική ήταν η δουλειά τους. Κάθε νυφικό ήταν διαφορετικό και αυτό μου δημιούργησε ανησυχία για τη τελική μου επιλογή. Όμως μέσω ενός απο τα trunk show που οργάνωσε ο οίκος, είδα εκέινο το νυφικό να κρέμεται απο μια κρεμάστρα. Εκείνη την ώρα κατάλαβα, πως αυτό είναι το νυφκό των ονείρων μου. Καθώς το φόρεσα, ένιωσα αμέσως διαφορετικά και κατέληξα να επιλέξω το νυφικό που είδα πρώτο.

Όλη η ομάδα του Atelier Zolotas ήταν μοναδικόι και επαγγελματίες, σε κάνουν να νιώσεις σαν να είναι η οικογένεια σου και ότι είσαι η μοναδική νύφη στον κόσμο. Ευχαριστώ όλη την ομάδα, που έκανε την διαδικασία της επιλογής του νυφικού μου, την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παρακάτω συντελεστές και φίλους, που με τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν όσα φαντάστηκα και ονειρεύτηκα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: Studio Constantinos | VIDEOGRAPHER: Studio Constantinos
ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΟΥ: Atelier Zolotas – Custom Made dress | ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΥΦΗΣ:  Tsakiris Mallas|
ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ: Kouross
MAKEUP ARTIST: Esthetics Medical Spa| HAIRSTYLIST: Triggis Hair Studio | ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Karissa Flower Gallery
ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ: Milrose Patisserie | CATERING: Sans Frontieres | ΒΕΡΕΣ: Y.Yiangou Jewellery