Η “Ηellenic Vintage” ταξίδεψε τον κόσμο ως μια αυθεντικά boho συλλογή που δημιουργήθηκε στο χέρι και μόνο περήφανοι είμαστε που φέρει την ελληνική υπογραφή του VG Zolotas. Παρατηρημένα, πιο αξιολάτρευτο είναι το στυλ νυφικών που συνδυάζει τo πάθος, την χειροποίητη υψηλή ραπτική… και βασικά, το πάθος για την υψηλή ραπτική!

Πριν μπεις στον υπέροχο κόσμο του Atelier Zolotas, δημιουργήσαμε ένα editorial που αιχμαλωτίζει το αυθεντικό boho συναίσθημα! Η φωτογράφιση στο δάσος της Λιθουανίας που ακολουθεί το αποδίδει με τον πιο ειλικρινή και εκφραστικό τρόπο!

Αρχικά, αν δεν μπορείς να χορέψεις με την καρδιά σου όταν το φοράς… δεν είναι το νυφικό σου! Αυτό γίνεται σαφές όταν το πρωτοδοκιμάσεις και συνειδητοποιήσεις ότι το νυφικό σου κινείται μαζί σου αναδεικνύοντας την κάθε κίνηση!

Ως γνωστόν, οι μποέμ χαρακτήρες ερωτεύονται βαθιά και ξέρουν πώς να περάσουν καλά στην υπέροχη γιορτή του έρωτά τους (aka. ημέρα του γάμου) και για μια τέτοια περίσταση επιβάλλεται ένα νυφικό που κόβει την ανάσα, ακριβώς όπως αυτά που ακολουθούν!

Στο σημερινό boho editorial πρωταγωνιστούν το “Eva” και το crop top νυφικό “Ophelia”, που δημιουργήθηκαν από οργανικό τούλι, κάνοντάς τα ακόμη πιο αιθέρια! Και τα δύο έχουν να επιδείξουν αριστουργηματικά κεντήματα από βελονάκι, γεγονός που τα καθιστά μικρά έργα τέχνης!

Ενώ εμείς ράβουμε το μοναδικό σου νυφικό στο atelier, εσύ είσαι ελεύθερη να επικεντρωθείς στο να απολαύσεις το γάμο σου όπως τον ονειρευτήκατε με τον έρωτα της ζωής σου!

Έτοιμη να ανακαλύψεις μια συλλογή χειροποίητων νυφικών που ταιριάζει σε ελεύθερα και ασυμβίβαστα πνεύματα;

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ieva Foto
ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Laumių miškas | MAKE UP ARTIST: Meidasun
ΜΟΝΤΕΛΟ: Indre Ruksaite
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ: Zolotas Baltic