Όταν τον γνώρισα…

Γνωριστήκαμε στο γυμνάσιο και από τότε καταλάβαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα!

Η πρόταση γάμου…

Με εξέπληξε, κάνοντας μου δώρο για τα γενέθλια μου, ένα ταξιδι στα νησιά Fiji! Εκεί μου έκανε  και τη πρόταση! 

Ήταν ένα καταπληκτικό μέρος και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν όμορφο να επιστρέψουμε με ένα στενό κύκλο από οικογένεια και φίλους και να παντρευτούμε εκεί! 

Παντρευτήκαμε στην 8η επέτειο μας, στα νησιά Fiji!

Αν διάλεγα την αγαπημένη μου στιγμή…

Από την αρχή μέχρι και το τέλος, όλη η διάρκεια του μυστηρίου θα μου μείνει αξέχαστη!

Είχαμε έναν προσωπικό συντονιστή, που ήταν υπεύθυνος και έτσι αφεθήκαμε ολοκληρωτικά στα χέρια του. Η μέρα κύλησε τόσο ομαλά και όλα ήταν έτσι όπως τα είχα ονειρευτεί!

Συστήνω ανεπιφύλακτα το μέρος αυτό για τον γάμο σας!

Το δικό μου νυφικό…

Αν δεν υπήρχε η Sophie να μου δείξει αμέσως αυτό το νυφικό, μπορεί να μην είχα κάνει και τον γάμο μου στα νησιά Fiji!

Όταν το δοκίμασα και βγήκα απο το δοκιμαστήριο κατάλαβα αμέσως πως το είχα ερωτευτεί! Αμέσως κατάλαβα πως αυτό το νυφικό είναι σχεδιασμένο για τα νησιά Fiji, και μια εβδομάδα αργότερα επισκέφθηκα ένα πρακτορείο ταξιδίων για να κλέισω εισητήρια και να οργανώσω τον γάμο μου εκει!

Λίγους μήνες αργότερα, επικεύφθηκα ξανα το Zolotas Australia για να ξανά δοκιμάσω το νυφικό. Ήμουν σίγουρη ότι δεν υπήρχε κάτι καλύτερο και δεν υπήρχε καμία αμφιβολία! Ήμουν ακόμα το ίδιο ερωτευμένη, όπως και τη πρώτη φορά που το δοκίμασα!

Η Sophie, μου σύστησε μια καταπληκτική κυρία, που ήξερε ακριβώς πως θα μεταποιήσει το νυφικό μου με τα κατάλληλα υλικά, και έτσι ήμουν πολύ χαρούμενη που ήταν σε καλά και έμπειρα χέρια!

Η εμπειρία μου στο Zolotas Australia ήταν καταπληκτική! Η γιαγία μου ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έφταχνε τα ρούχα μου για όλες τις ειδικές περιστάσεις, και ξέρω πως αν ζούσε θα ήταν περίφανη που επέλεξα ένα χειροποίητο νυφικό, όπως αυτό που θα μου είχε κατασκευάσει εκείνη!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παρακάτω συντελεστές και φίλους, που με τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν όσα φαντάστηκα και ονειρεύτηκα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: Soul Studio & Co
ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΟΥ: Atelier Zolotas Australia – Custom Made dress |
MAKEUP ARTIST: MADE – Makeup Artistry & Design Essentials | HAIRSTYLIST: : Soul Studio & Co |
ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΕΛΕΤΗ:   Warwick Hotels  | ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ: Χειροποίητα
ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ: Χειροποίητη | ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ:   Warwick Hotels