Το λατρεμένο νησί της Χίου δε σταματά να μας εμπνέει για να δημιουργήσουμε νέα μποέμ σκηνικά, που να ανταποκρίνονται στις πιο ονειρεμένες σου προσδοκίες! Πέρα από το να απογειώσεις το νυφικό σου look, δε θα σε ενθουσίαζε η ιδέα να επιμεληθείς και τα φορέματα των παρανύμφων σου (ή αλλιώς της “νυφικής συμμορίας” σου); Το στυλ τους επιμελήθηκε το Ατελιέ Ζολώτα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό μποέμ στυλ που θα σε κερδίσει!

Ένα πράγμα που μας χαρακτηρίζει, είναι ο αυθορμητισμός (πέρα από τις χειροποίητες δημιουργίες υψηλής ραπτικής)! Στο φωτογραφικό υλικό που θα ακολουθήσει, εκτυλίσσεται μια γαμήλια καντάδα με κιθάρα του γαμπρού προς τη νύφη και παρουσιάζεται μια όμορφη παρέα από παράνυμφες, ντυμένες αποκλειστικά με δημιουργίες της συλλογής Hellenic Vintage του VG Ζολώτα. Εξάλλου, μετά τα εγκαίνιά της, η νέα μπουτίκ “Zolotas Legacy” στο κάστρο των Μεστών αποτελεί την καλύτερη επιλογή νυφικής ραπτικής στο νησί της Χίου!

Το βλέμμα σου πιθανότατα θα τραβήξουν τα κεντήματα από βελονάκι που διακοσμούν τη διαφάνεια του νυφικού Semele, τα βαμβακερά κρόσσια του νυφικού Artemisia (ένιωσες ήδη τον μποέμ αέρα;) και τη δροσερή διάθεση των crop top νυφικών που αποτελούν τα φορέματα των παρανύμφων!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Orelias Home για τον καταπληκτικό στολισμό και τη μακραμέ διακόσμηση, την Ελευθερία Τουρλιώτη που έκανε τις (παρά)νυφες μας να λάμψουν με το καταπληκτικό μακιγιάζ της, και εννοείται τη Βαλεντίνη Αμασιάδη που απαθανάτισε ακριβώς τις σωστές στιγμές!

Ο γαμπρός, Νίκος Γιακουμάς ντύθηκε με ένα στυλάτο κοστούμι από τους “Gentlemen Experts by Atelier Zolotas”, σε αποχρώσεις του μπορντώ.

Και ποιος δεν αγαπάει τις κόκκινες λεπτομέρειες στο γαμήλιο μπουκέτο και τον ανθοστολισμό; Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ράβουμε για τις πιο τολμηρές νύφες!

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: Valentiny Photography
ΦΟΡΕΜΑ ΝΥΦΗΣ & ΠΑΡΑΝΥΜΦΩΝ: Atelier Zolotas | ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ:  Gentlemen Experts by Atelier Zolotas |
HAIRSTYLIST & MAKE-UP ARTIST: Ελευθερία Τουρλιώτη | ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΜΠΟΥΚΕΤΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Orelias Home | ΝΥΦΗ & ΠΑΡΑΝΥΜΦΕΣ: Βασιάννα Δαγκίνη, Αμαλία Καγιανιώτη, Μαίρη Ατταλιώτη, Ελένη Allushi | ΓΑΜΠΡΟΣ: Νίκος Γιακουμάς