Το ζητήσατε και έγινε πραγματικότητα… μια συλλογή βραδινών φορεμάτων δια χειρός VG Ζολώτα είναι πλέον γεγονός, στις αποχρώσεις του μαύρου! Αν παρακολουθείς το Zolotas blog, θα αναγνωρίσεις το μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα που ακολουθεί από ένα πρόσφατο (πολύ) δημιουργικό project! Αυτό όμως είναι το επίσημο ντεμπούτο του, που έλαβε χώρα στην καρδιά του Βερολίνου!

Υπήρξε μεγάλη συζήτηση σχετικά με την ιδανική τοποθεσία για την πρώτη εμφάνιση της μαύρης βραδινής συλλογής του ατελιέ Ζολώτα. 

Στη Γερμανία έχουμε ήδη 13 συνεργαζόμενες boutique, οι οποίες διαθέτουν τα νυφικά της συλλογής “Hellenic Vintage”. Και αφού το Βερολίνο φημίζεται για τη κουλτούρα του και την πολυπολιτισμικότητά του, ήταν μοιραίο να καταλήξουμε ακριβώς εκεί!

Αγαπήσαμε αυτό το crop top, μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα από την πρώτη στιγμή που το είδαμε. Οι περίτεχνες vintage δαντέλες πάνω από τη διαφάνεια στο χρώμα του δέρματος, δημιουργούν ένα λούκ που κόβει την ανάσα. Η Αλίσα Ιωάννου (κατά κόσμον Mneme Photography) ταξίδεψε με το χειροποίητο φόρεμα, κάνοντας μια υψηλής ραπτικής βόλτα με την Maria Siray, που μεταμορφώθηκε στη γυναίκα με τα μαύρα!

Στην ολοκαίνουργια βραδινή συλλογή, το μαύρο χρώμα μεταμορφώνει τις χαρακτηριστικές οργανικές δαντέλες, που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν για τον οίκο.

Ας μιλήσουμε για την αιθέρια φούστα που έχεις ξαναδεί στο νυφικό “Apollonia“. Για τη δημιουργία της, μια έμπειρη μοδίστρα πρέπει να περάσει ώρες σμιλεύοντας με ψαλίδι ογδόντα στρώματα από μαλακό τούλι! Το εφέ υψηλής ραπτικής που δημιουργείται δεν ξεχνιέται εύκολα!

Έχουμε πάρα πολλά βραδινά φορέματα να μοιραστούμε μαζί σου, γι’αυτό μείνε συντονισμένη… αυτό είναι μόνο το ορεκτικό! Όσο γράφεται αυτό το άρθρο, η συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και στα κεντρικά του οίκου, στην Αθήνα. Δεν θα περάσει καιρός μέχρι η συλλογή να αρχίσει να ταξιδεύει τον κόσμο! Εξάλλου, πάντα βρίσκουμε τρόπους για να ελαχιστοποιούμε την απόσταση μεταξύ των χειροποίητων φορεμάτων μας και των θαυμαστών της υψηλής ραπτικής τους!

Είσαι έτοιμη να ζήσεις ακόμα περισσότερες αξέχαστες στιγμές μέσα στο χειροποιήτο κόσμο του Atelier Zolotas; 

Zolotas black-sleeved dress

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Mneme photography
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ CROP TOP ΤΟΥΑΛΕΤΑ: Atelier Zolotas | ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Kristia Lazarie |
ΜΟΝΤΕΛΟ: Maria Siray