Η νέα συλλογή του οίκου μας θα σας ταξιδέψει στη γραφική Πλάκα της Αθήνας μέσα από μια μαγευτική φωτογράφηση γεμάτη ζεστή ατμόσφαιρα, χαρούμενη ενέργεια και φυσικά μποέμ αισθητική!

Η ‘Hellenic Folklore’ υπόσχεται να σε μαγέψει μέσα απο τον περίτεχνο σχεδιασμό και τις ιδιαίτερες τεχνοτροπίες στη ραφή της.

Τολμηρή και παράλληλα δυναμική, προσθέτει χρώμα και χαρακτήρα στα φορέματα, με στόχο πάντα να ξεχωρίσεις και να αναδίξεις τη μοναδικότητα σου μέσα απο αυτά.

Απο τη μια σου προσφέρει φορέματα με cut-out λεπτομέρειες, αλλά και νυφικές φούστες με κοντά τοπ, δίνοντας σου την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας στις κινήσεις σου.

Η αίσθηση ενός χειροποίητου νυφικού ειναι ασυναγώνιστη. Ο VG Zolotas γνωρίζει καλά το απαιτητικό έργο της δημιουργίας ενός νυφικού και καλύπτει τις ανάγκες και τα γούστα όλο και περισσότερων γυναικών, οι οποίες τον εμπιστεύονται για την ημέρα του γάμου τους.

Απολαύστε τη βόλτα της Μαρίας στην Πλάκα, που περπατάει μέσα στα φόρεματα της νέας μας συλλογής και σας δίνει αυθόρμητα τις πιο ωραίες εικόνες, για να ερωτευτείτε κι εσείς τη ‘Hellenic Folklore’

Θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τα σχόλια σας!

PHOTOGRAPHY: Mneme Photography

MAKEUP ARTIST: Elina Yioatki GOLD JEWELRY: Thallojewelry

MODEL: Maria Iltsevic

HANDMADE WEDDING DRESS: Atelier Zolotas